Niin, siis tämä Ylivieska ja etenkin mun vanhempieni koti. Siskonpeti ja hitaat aamut. Mun mielestä on niin kotoisaa herätä kahvin tuoksuun – ja vielä parempaa on jäädä hetkeksi sänkyyn pötköttelemään. Kuuntelemaan, kun muut hääräilevät. Juuri tuota tein viikonloppuisin vielä kotona asuessani, en tiedä miksi se on vaan niin ihanaa?

Muistan lapsuuden perjantait, sain valita kaupasta mieluisen lehden, yleensä Hevoshullun tai Villivarsan. Meillä tehtiin aina perjantaisin pizzaa ja istuttiin tolkuttoman pitkään yhdessä pöydän ympärillä. Samuel onkin täällä hoilaillut, että aina voi olla perjaaantaaiii, pizzaperjantaiiii – vaikka nyt onkin lauantai, joka tosin tuntuu ihan perjantailta. Eilinen tuntui sunnuntailta.

BING_5BINGBING_4BING_1

Ollaan oltu lasten kanssa täällä Ylivieskassa nyt torstaista saakka ja vielä ollaan yksi yö, sitten on pakko lähteä. Toki kelpaa ajella takaisin kotiin katsastetulla ja siivotulla autolla. Kiitos porukat, hemmottelette meitä lapsia välillä vähän liikaakin, lastenlapsista puhumattakaan .

Oltaisiin helposti voitu unohtua tänne vielä muutamaksi päiväksi. Mielelläni jatkaisin hengailua villasukissa ja kotivaatteissa, aikuisuutta pakoillen. Ei kuitenkaan auta, huomenna on hypättävä auton rattiin ja taas on aika olla vastuuntuntoinen aikuinen.

-Maj

 

3 Comments

 1. Rena 16.9.2019

  Sometimes it is wonderful being back in the parent’s house.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Eeva 20.9.2019

  Moi! Mistä toi ihana paita on? :)

  Vastaa
  • Maj 23.9.2019

   Moikka Eeva! Se on Anine Bingin Nivealle suunnittelema t-paita, sain sen lahjaksi :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *