Jonna aloitti blogissaan syksyisen tyylikyselyn, vitsi miten ihana idis! Ajattelin itsekin osallistua kyselyyn, mutta vähän myöhemmin kylläkin. Inspiroiduin ensin muokkaamaan Jonnan tyylikyselystä lasten pukeutumiseen sopivan version, sillä Samuelilla ja Rebellä taitaa olla nykyään paljon kiinnostavampi tyyli kuin mulla :)

lapset2

1. Mikä on mielestäsi ihanin lastenvaatetrendi tänä syksynä?
– Päästä varpaisiin samaan sävyyn pukeutuminen. Mun mielestä myös kaikki ruskean eri sävyt ovat herkullisia. Samuel näyttää tässä kuvassa esimerkkiä miten freesiltä kokonaan saman värinen asu voi näyttää.

2. Entä mitä trendiä et koe omaksesi?
– En oikein osaa yhdistellä erilaisia printtejä tai kuoseja keskenään, omassa tai lasten pukeutumisessa. Pidän aika simppeleistä lastenvaatteista.

lapset5

3. Minkä trendin jatkumisesta olet innoissasi?
– Mun mielestä on mahtavaa, että kotimaiset merkit ovat edelleen suuressa suosiossa ja myös lastenvaatteissa arvostetaan yhä enemmän kestäviä, laadukkaita materiaaleja ja ekologisuutta.

4. Mitä hankintalistallasi on tälle kaudelle?
– Mun ostoslistalla on vain sellaisia käytännöllisiä tai oikeastaan ihan pakollisia juttuja, kuten uudet välikausi- sekä toppahousut moelmmille lapsille. Pitäisi myös hankkia hyvät ja lämpimät ulkoilukengät x 2.

lapset3

5. Mikä on lempiasuste syksyyn?
– Pipot, rakastan lasten pipoja!

6. Haalari vai takki + housut?
– Pienemmillä lapsilla haalari on paaaljoon kätevämpi, mutta kouluikäisille lapsilleni puen takin ja housut. Sanotaan siis takki + housut.

lapset4

7. Pärjääkö lapsi koko talven yhdellä talvitakilla/haalarilla vai tarvitaanko useampia?
– Viime vuonna oli eka kerta, että Rebellä oli vain yksi takki. Samuel kävi metsäeskaria, eikä ollut puhettakaan, että kahta vähemmällä takilla oltaisiin selvitty. Toisaalta, kyllä tänäkin vuonna pojalle on vissiin hankittava toinen takki, Sampan ulkovaatteet kuluvat käytössä usein ihan loppuun.

8. Mitkä ovat kolme viimeisintä lastenvaatehankintaasi?
– Rebekalle nilkkurit ja neulepaita, Samuelille collegehousut.

9. Mikä on mielestäsi ihanin vaate, mitä lapsesi vaatekaapista löytyy?
– Mun mielestä Reben Gugguun toppatakki on aiiiika ihana ja Samuelilla näyttää söpöltä tuo kuvissakin oleva Zaran collegepaita.

10. Lapsen/lastesi lempparivaatteet tällä hetkellä?
– Reben lempparit on adidaksen trikoot ja lyhyt huppari, joita hän käyttää koulussa. Asuun kuuluu myös choker-koru, josta en itse tykkää ollenkaan, iiks! Samuel tykkää edelleen kääntöpaidoista ja reiluista huppareista.

lapset1

Haastan tähän kyselyyn messiin Monan, Kaisan, Hannan ja Karkin! Osallistukaahan muutkin ja linkkailkaa mulle postauksia, olisi hauska päästä lueskelemaan niitä :)

-Maj

PS. Otin muuten nämä kuvat aikoinaan tismalleen samasta paikasta. Kolmessa vuodessa on tapahtunut paljon ja lapset ovat kasvaneet ihan silmissä. 

 

4 Comments

 1. Mä todellakin teen tän haasteen. 🤩 Lastenvaatteet kun mietityttää jatkuvasti. Ja varsinkin kaikki nää uudet hankinnat. Huoh. Meillä on kaikki Talvikamppeet vielä etsinnässä.

  Vastaa
  • Maj 28.9.2019

   Moikka! Ihana kuulla, että tartut haasteeseen, kun postaus on valmis, niin linkitä se tähän kommenttiboksiin? :)

   Vastaa
 2. Noniin. Hetki siinä meni, mutta tulin linkaamaan tämän postauksen sinulle, kun pyysit.
  http://www.bigmamashome.com/2019/11/lasten-syystyylit-haaste.html

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *