Terveisiä Suomi roadtripiltä, Lappeenrannasta, Kuopiosta, Kajaanista, Oulusta ja nyt täältä Lapista! Ajeltiin eilen päivällä Oulusta Leville ja viime yöksi meillä oli buukattuna Levin Igluilta majoitus. Lasi-iglussa pääsee lähelle luontoa ja siellä tulee vähän sellainen fiilis, kun nukkuisi taivasalla – mutta kaikki on kuitenkin viimeisen päälle luksusta, moottorisängyistä lähtien.

Pakko myös kehaista  Levin Iglujen Aurora Sky -ravintolaa, joka on laadukas ja ihanan tunnelmallinen, sitä ei voi verrata ihan perushotellin rafloihin. Kannattaa ehdottomasti syödä siellä, jos majoittuu Igluissa ja miksei muutenkin.

levin iglutlevin iglut 12levin iglut 2levin iglut 3levin iglut 4

Juuri valmistuneet Suite-iglut ova tänä viikonloppuna ensimmäistä kertaa varattavissa. Päästiin kurkkailemaan toistaiseksi iskemättömiin sviitteihin, ne olivat ihan next level: sisustus on laitettu viimeisen päälle kuntoon ja sviiteistä löytyy omat porealtaat sekä terassit.

levin iglut 13levin iglut 9levin iglut 8levin iglut 7levin iglut 10levin iglut 1

Lapissa alkaa olla aivan ihanan väristä, oon nauttinut maisemista sekä reissusta täysin siemauksin ja onneksi on vielä viikonloppu aikaa fiilistellä. Iltaisin pimeä tulee salakavalasti ja ilma on jo viileää, joten muistappa pakata takki mukaan, jos tänne olet tulossa – itsehän unohdin kokonaan, kuinkas muutenkaan? :*

-Maj

3 Comments

 1. Lilli 21.9.2019

  Voi miten kaunista. Oispa joskus mahis olla tuolla.

  Vastaa
 2. Milla 22.9.2019

  Wau!!! Upeannäköistä♥️

  Vastaa
  • Maj 23.9.2019

   No, niin on :) Jos Lappi ja ruska kiinnostaa, niin sinne vaan – hinnatkin ovat vähän huokeammat näin off-seasonilla :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *