Stressaako? Musta tuntuu, että melkein jokaisella tuntemallani ihmisellä on jonkin sorttista stressiä pukannut päälle tässä syksyllä. Mullakin, enkä oikein osaa eritellä mikä se on, joka stressaa niin paljon. Muuttokin alkaa olla paremman puolella, mutta silti. Uni on tullut iltaisin Sita Salmisen ASMR-videoita kuunnellessa ja yöt ovat menneet painajaisia katsellessa.

Olen koittanut pysytellä positiivisella mielellä, mutta ihan oikeasti se tuntuu olevan haastavaa ponnisteluista huolimatta, etenkin jos sua välillä vedetään alas kaksin käsin. Tahallaan ja tahattomasti. Ja onhan niitä sellaisiakin vastoinkäymisiä, mihin kukaan ei voi vaikuttaa.

chihuahua1chihuahua2

Hupparin ostin & Other Storiesista ja trikoot on käytetty melkein puhki, ei näistä mitään asujuttua saa. Onneksi asuste on maailman söpöin.

chihuahua3chihuahua4

Tänään saatoimme kummisetäni viimeiselle matkalle, tilaisuus oli kaunis ja niin surullinen. Ilmassa oli tietysti surua ja ikävää, mutta paljon, paljon rakkautta.

Kaikesta huolimatta piti silti sinnitellä hymyillen menemään, että kyllä tästä vielä saakeli hyvä tulee, kun laitetaan tulemaan. Muistakaa olla kilttejä kaikille, sillä ulospäin ette voi nähdä mitä ja millaisia asioita toinen käy läpi.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *