Koko viikko on mennyt hyvin pitkälle täällä kotona paikkoja järjestellessä, toki samallahan tässä arki pyörii ja asioita tapahtuu. Kaikista pahin muuttokaaos on kai nyt selätetty, silti tähän asuntoon liittyvää tekemistä riittää varmasti moneksi viikoksi eteenpäin.

Mulla on mielessä paljon juttuja, jotka haluan jakaa teidän kanssa, mutta en saa  jäsenneltyä ajatuksiani järkeviksi lauseiksi, niin koitetaan sitten näitä ranskalaisia viivoja vaihteeksi :*

koti_kaaos1

– Olen ylpeä siitä, että olen onnistunut pitämään liikuntarutiineista kiinni. Olen tehnyt Home by Jutta – kotitreenejä (vielä pääsee mukaan) ja lisäksi kipaisin reippaana salille sekä lenkille.

– Nukahdin maanantaina puhelin käteen. Soitin verotoimistoon ja sen jälkeen en muista yhtään mitä tapahtui, nukahdin silmänräpäyksessä. No, ilmeisesti ne päiväunet tuli tarpeeseen. En muista milloin mulle olisi tapahtunut mitään vastaavaa, en yleensä ikinä nuku päiväunia.

– Aloitin uudessa duunissa, pääsen istumaan toimistolle kerran viikossa. Olen niin tyytyväinen! Kaikki meni jotenkin tosi luonnollisesti ja pääsen tekemään jotain sellaista, mistä olen haaveillutkin. Joskus asiat vaan loksahtelevat paikalleen, silloin kuin sitä vähiten ehkä odottaa.

koti_kaaos2

– Olen ollut innoissani syksystä. Tiedättehän te: kynttilät, neuleet, telkkarisarjat, kirpsakampi ilma, sateiset illat jne.

– En ole täällä blogin puolella tainnut edes kertoa, että veljeni osallistui telkkarissa juuri nyt parhaillaan pyörivään Love Island Suomi -ohjelmaan. Keskiviikon jaksossa hän tipahti ulos sarjasta ja torstaina saatiin hänet takaisin kotiin. Meidän Rebekka liikuttui aivan kyyneliin, en kestä.

koti_kaaos3koti_kaaos4

– Kävin ekaa kertaa syömässä ”uudessa” tapasravintolassa, Näsilinnankadun Salsalladassa. Lämmin suositus, ruoka oli ihan superhyvää!

– Käytiin eilen Kaupinojalla pitkästä aikaa saunomassa ja uimassa. Se oli loistava tapa aloittaa viikonloppu, vaikka kuinka synkällä mielellä sinne menee, niin aina sieltä kumminkin poistuu rauhallisin mielin.

– Poden tavara-ahdistusta. Mulla on ihan liikaa kaikkea. Olen kassikaupalla antanut tavaroita eteenpäin, tuhonnut turhia papereita, mutta silti. Ahdistavaa miten paljon omistan kaikkea. Koitan pitää tämän ajatuksen ja tunteen mielessäni, kun seuraavan harkitsen hankkivani jotain uutta.

– Lueskelin Kertun kirjoittaman postauksen muuton aiheuttamista fiiliksistä ja pystyin samaistumaan moneen kohtaan, vaikka meidän tilanne ei täysin samanlainen olekaan. ”Antaa tunteiden tulla, pikkuisen rypeäkin, sillä sitä kautta myös oppii päästämään irti. Et voi saada muutosta, jos et luovu mistään. Et voi saada uutta, jos elämä on täynnä vanhaa.” 

– Me vietetään juuri nyt parhaillaan tyttöjen viikonloppua. Samuel tosin juuri tupsahti tänne, miten ihana ylläri. Välimatka lasten kahden kodin välillä on nyt entistäkin lyhyempi.

koti_kaaos5

Tänään ohjelmassa on vielä hyvää ruokaa, sporttailua ja hemmottelua. Nyt pamautan läppärin kannen kiinni ja keskityn olennaiseen.

Ihanaa viikonlopun jatkoa,
koittakaahan rentoutua ja nauttia!

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *