*Kaupallinen yhteistyö, FitFarm

Myönnetään heti tähän alkuun vielä kertaalleen, että mun liikuntahommat on viimeisen vuoden aikana olleet vähän huonolla tolalla, suoraan sanottuna surkeasti. Instagramissa mun juttuja seuraavat ovat ehkä kuitenkin huomanneet, että olen tässä lähiaikoina onnistunut vähän tsemppaamaan. Koitan kovasti saada liikunnan sellaiseksi osaksi elämääni, mitä se joskus pari vuotta sitten oli.

Olen tehnyt Jutan kanssa töitä yhdessä viime vuoden alusta saakka. Liikunta ja hyvinvointi tulee usein esiin luonnollisestikin, hän kun on asiantuntija ja työskentelee näiden asioiden parissa. Olen kertonut Jutalle omasta tilanteestani ja häneltä tulee aina parhaat vinkit.

Juteltiin tästä mun ”kuntoprojektista” ja Jutta suositteli mulle Home by Jutta – kotitreenivalmennusta, joka on tarkoitettu kaikenlaisille naisille, ihan juurikin meille tavallisille tallaajille. En ole koskaan aikaisemmin testannut verkkovalmennusta, en sitten missään muotoa, mutta nyt olisi tarkoitus lähteä sellaista testaamaan. Valmennus sisältää ns. matalan kynnyksen treenejä, mutta myös treenejä, joilla saa hien kunnolla pintaan.

fit_1

Kerron lyhyesti mihin olen lähdössä mukaan ja mitä kaikkea treenipaketti pitää sisällään eli faktat tiskiin heti ensimmäiseksi! Valmennus pyörähtää käyntiin siis jo huomenna 2.9. ja kestää siitä eteenpäin kahdeksan viikkoa, mukaan voi kuitenkin liittyä missä vaiheessa vaan, aikaisemmin ilmestynyt sisältö ei poistu mihinkään. Valmennus maksaa 69 euroa ja toiminta tapahtuu Facebook-ryhmän kautta.

fit_2

Home by Jutta

– Starttaa huomenna 2.9.2019, mutta mukaan voi liittyä myöhemminkin.
– Kesto kahdeksan viikkoa
– Joka päivä uusi livetreeni, jonka voi katsella tietenkin omassa aikataulussaan ja tallentaminenkin onnistuu
– Henkisen hyvinvoinnin valmennus
– joka viikko uusi resepti
– Lantiopohjan vahvistamisen luento sekä harjoitukset
– 8 ravintoinfo-luentoa
– Facebook-ryhmän ja valmentajien tuen valmennuksen ajalle

fit_3

Kävin Jutan luona hakemassa jumppavälineet, toki normaalistihan ne toimitetaan postitse. Samalla pääsin tutustumaan edelliseen Home by Jutta – valmennukseen, kurkistamaan jo julkaistuja treenejä ja muita sisältöjä. Facebook-ryhmässä on superhyvä meininki ja tätä treenipakettia suositteleen 96% mukana olleista, aika kova! Pakko myöntää, että suhtauduin ensiksi varauksella treeni-videoihin, mutta ne yllättivät positiivisesti. Mun mielestä on aina kiva päästä kokeilemaan uusia asioita, joten innolla ja avoimilla mielin olen mukana valmennusryhmässä.

Valmentajat tuntuvat itseasiassa vähän kuin kavereilta, koska treevideot kuvataan heidän kotonaan ja ihan livenä, kommelluksiakin sattuu aina välillä: toisinaan jonkun mies vilahtaa taustalla tai kissa pyörii jaloissa. Testasin myös  stressaavalla (muutto)viikolla Jutan vetämään rentoutumisharjoitusta ja nukahdin. Ryhmässä saa myös vertaistukea ja tsemppiä muilta jäseniltä sekä valmentajilta saa nopeasti vastauksen, jos johonkin kaipaa lisää apua tai jos jokin asia jää mietityttäämään.

reseptit

Home by Jutta -treeni ei sisällä tarkkaa ruokavaliota, eikä ruokia tosiaan tarvitse lähteä punnitsemaan tai muuta vastaavaa. Ruoka-asioihin saa kyllä tukea ja jaetut reseptit on inspiroivia, nappasin tuon screenshotin esimerkiksi.

fit_4fit_5

Oon innoissani tästä ja samalla jännitän, että miten treenit lähtee sujumaan kotona. Kuminauhat on nyt testattu ja en kyllä keksi mitään hyvää selitystä, että miksi en ehtisi käyttää puolta tuntia päivästäni jumppaamiseen tai vähintään kolmesti viikossa.

fitfarm

Jos haluat lähteä messiin valmennukselle, niin täältä löydät tarkat osallistumisohjeet ja lisää infoa. Mun mielestä parasta tässä hommassa on se, että mukaan tullakseen ei tarvitse olla motivoitunein jumppapirkko, mutta haasteita saa kyllä niitä halutessaan.

-Maj

2 Comments

  1. Lilli 1.9.2019

    Kiinnostava homma!!!! Jospa nyt sais aikaiseksi👍

    Vastaa
  2. Syksy 2.9.2019

    Mitä merkkiä ja mistä nuo sun treenitrikoot on?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *