*Kaupallinen yhteistyö, ACO

Vuoden pimein aika alkaa olla kohta käsillä ja itse otan ainakin kaikki keinot käyttöön, että mielialani pysyisi valoisana kaamoksesta huolimatta. Omaan hyvinvointiin panostaminen ei mielestäni ole turhamaista, vaan päinvastoin äärimmäisen tärkeää. Kohtele itseästi hellästi myös arjessa. Mulle ainakin tulee hyvä mieli pienistä asioista; kauniista kotiasusta, wake-up lightin lempeästä herätyksestä, muutaman minuutin kasvohieronnasta, puhtaista lakanoista, huolella valmistetusta ilta- tai aamupalasta.

ACO-brändilähettiläänä olen päässyt testaamaan sarjan tuotteita laidasta laitaan ja olen löytänyt itselleni ne kaikista parhaiten sopivat tuotteet ja omat suosikkini niin kasvojen kuin vartalon iholle. Nappaa tästä postauksesta talteen kolme tuotevinkkiä, jotka tekevät omasta arjestani hiukan parempaa – ehkä niistä voisi olla iloa sinullekin?

aco5aco2aco3

ACO Rescue Mist kasvosuihke

Kosteuttavan ja virkistävän kasvosuihkeen voi käyttää niin meikin päällä, mutta myös meikittömälle iholle. Suihke rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Viimeistelen meikin parilla kevyellä suihkauksella, iho saa lisää hehkua ja puuterimainen pinta häviää. Kasvosuihke virkistää nuutunutta ihoa pitkin päivää ja se on ehdoton etenkin  vähän pidemmillä automatkoilla ja lennoilla. Rescue Mist on pakattu 75 ml pulloon, joten se kulkee kätevästi mukana laukussa ja sen saa tosiaan napattua koneeseenkin mukaan. Tuotteessa on tosi miellyttävä kevyt tuoksu.

aco4

ACO Renewing Face Oil

Renewing Face Oilia olen hehkuttanut ennenkin! Kosteuttava öljy on erittäin ajankohtainen tähän aikaan vuodesta, kun iho oikein janoaa extrakosteutta. Öljy imeytyy nopeasti, jättäen ihon pehmeäksi, mutta ei kuitenkaan rasvaiseksi. Öljyä voi käyttää sellaisenaan tai sen voi sekoittaa kosteusvoiteeseen. Otan itselleni iltaisin joskus muutaman minuutin enemmän aikaa, puhdistan kasvot ensin huolellisesti, jonka jälkeen teen parit hierovat liikkeet kasvoilleni Renewing Face Oilia käyttäen. Kasvohieronnalla on monia positiivisia vaikutuksia; se rentouttaa ja saa pintaverenkierron liikkeelle. Hieronnan jäljiltä iho on heleä sekä kosteutettu.

aco1aco6

Micellar Cleansing Water

Kolmanneksi tuotteeksi valitsin hellävaraisen, mutta tehokkaan kasvojenpuhdistajan. Micellar Cleansing Water poistaa meikin hellävaraisesti, eikä sitä tarvitse huuhtoa kasvoilta pois eli vettä ei tarvita ollenkaan. Suosin itse tuplapuhdistusta, joten käytän ensin ACO Pure Glow – sarjan vaahtoavaa putsaria, jonka jälkeen laitan ”misellivettä” vanulappuun ja puhdistan vielä mahdolliset meikinrippeet pois.

Aamurutiinini on yksinkertaisempi; sumutan kasvoille misellivettä ja käyn kasvot läpi vanulapulla, jonka jälkeen ihoni on valmis kosteuttaville tuotteille. Misellivesi on nappivalinta reissuun, sillä sitä käyttäessäsi et tarvitse erikseen vettä kasvojen/meikin puhdistukseen ja  koska kyseessä on monitoimituote, niin voit jättää kasvoveden kotiin.

aco7aco_extra1

Kuvat – Maiju Emilia Photography

Huomasin tätä kirjoittaessani, että suosin monikäyttöisiä tuotteita, jotka toimivat kotona arjessa, kuin reissun päälläkin. ACOlla on useita loistavia ihonhoitotuotteita, joten teetti vaikeuksia nimetä vain nämä kolme :)

Yliopiston apteekin sivuilta pääset kurkkailemaan mun ja muiden ACO gangilaisten suosikkituotteet. Sieltä löytyy myös pieni etu teille, ostaessasi kaksi ACO-tuotetta, saat kaupan päälle ACO Face Nourishing Night Cream -yövoiteen. Etu on voimassa 31.10.2019 eli tämän kuun loppuun saakka.

-Maj

4 Comments

 1. Mamma 18.10.2019

  Täytyypä kokeilla ainakin tuota suihketta. Ei mitenkään hinnakkaitakaan ole.

  Vastaa
  • Maj 22.10.2019

   Lämmin suositus näille, ehdottomasti kannattaa kokeilla – ja kuka tietää, vaikka jäisivät vakkarikäyttöön ;)

   Vastaa
 2. Kgda 18.10.2019

  Kerro lisää asusta – paita/mekko?

  Vastaa
  • Maj 22.10.2019

   Moikka! Tää on Samsoe & Samsoen Nor long -neule, joka on muhkea, väljä ja vähän pidempi :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *