Eilen sateli ensilumi ja sen myötä näiden viime viikolla otettujen kuvien kaunis ruska alkaa olla pelkkä muisto vaan. Hoipertelin Iltakävelyllä tien laidasta laitaan pyydystellen lumihiutaleita kielelle, tuli jotenkin ihan lapsuus mieleen. Samuel ja Rebekka tuijottelivat myös aamulla ikkunasta hämmentyneen riemastuneena valkoista maisemaa, nytkö se talvi sitten tuli?

Kellojen siirtämisen myötä pimeä tulee vieläkin aikaisemmin ja se tuntuu vähän raskaalta, etenkin kun tietää, että tästä se ei ihan heti helpota, vaan päivä lyhenee entisestään seuraavien kuukausien aikana. Mun mielestä olisi piristävää, jos maa pysyisi tästä eteenpäin valkoisena, lumi tuo niin ihanasti valoa pimeyteen. Veikkaan silti, että pysyvää lunta saadaan jokunen tovi vielä odotella.

Tähän aikaan vuodesta mietin, että millaisella vaatetuksella sitä selviää talven läpi, jos jo nyt päällä on talvitakki ja se kaikista lämpimin villapaita? Niin sitä vaan kuitenkin jotenkin aina tarkenee. 

suojatie3suojatie2

Takki – & Other Stories
Neule – PURA
Trikoot – Filippa K
Kengät – Nike

Kuvat – Jonna Leppänen

 

suojatie1

Tässä mun arjen uniformu; Filippa K:n pehmeät trikoot, Puran lämmin neule, mukavat tennarit ja villakangastakki, joka peittää kenkiä lukuunottamatta koko asun alleen. Aurinkolasit saa tosin unohtaa auton jemmalokeroon, muutamia poikkeuspäiviä lukuunottamatta.

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *