Olen jo melkein vakuuttunut siitä, että nättiä vuodesohvaa ei ole olemassakaan. Ei ainakaan sellaista, joka mahtuisi meidän olohuoneeseen. Puin eilen ihan tosissani ostohousut jalkaan ja käväisin katsastamassa Askon, Iskun, Vepsäläisen ja Ikean valikoimat, mutta ei. Sen sijaan lähdin kotiin kaksi mustaa string-hyllyä ja parvekkeelle tarkoitettu Ikean Havsten-sohva mukanani.

Tämä koti on ollut mulle sisustusmielessä jotenkin ihan super haasteellinen ja tuntuu siltä, että sohvan hankinta on hoidettava ensimmäisenä tai muuten en etene muissa asioissa ollenkaan.

olkkari1olkkari2olkkari3

Tämän nykyisen sohvan ei aluksi edes pitänyt tulla edelliseen asuntooni ja nyt vannoin, että se ei lähde mukaan enää tänne, mutta siinä se on vaan. Huomasin myös juuri, että sohvan päällystettä ei ole edes kiinnitetty kunnolla, hitto vieköön.

Olisin erittäin kiitollinen, jos haluaisit vinkata mulle jostain ihanasta vuodesohvasta. Meidän olkkariin mahtuu noin kaksi metriä leveä sohva ja haluaisin sellaisen suhteellisen siron sohvan, jonka saa näppärästi levitettyä sängyksi. Tavallisia sohvia kyllä löytyisi, mutta kun sitä vuode-ominaisuuttakin tarvittaisiin kipeästi.

-Maj

13 Comments

 1. Wenni 7.10.2019

  Hakola Filippa! Ihana sohva, saa myös vuodesohvana. Sohvamekanismikin näytti kätevältä.

  Vastaa
 2. Hanna 7.10.2019

  Lämmin suositus tälle
  https://www.vepsalainen.com/fi/on-fabric–vuodesohva/

  Vastaa
 3. Nina 7.10.2019

  Ratian Saaristolaissohva?

  Vastaa
 4. Henna 8.10.2019

  Suosittelen kurkkaan futonnet.fi 😊👊🏼

  Vastaa
 5. Nina 8.10.2019

  Käväise Trademaxin sivustoilla.
  Aika laaja valikoima eikä hinta-
  kaan ole ihan hirveä.

  Vastaa
 6. SAKA 8.10.2019

  Innovation vuodesohvat, löytyy paljon ja tyylikkäitäkin vaihtoehtoja:
  https://www.kaluste10.fi/category/219/innovation-vuodesohvat

  Vastaa
 7. Anne 8.10.2019

  https://www.kuusilinna.fi/epages/huonekaluliikekuusilinna.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2017021009/Products/”HT-Collection Donna vuodesohva” 🤔

  Vastaa
 8. Meiju 9.10.2019

  Ääni tälle fabricille!
  Tosin tuo sun nykyinen sohvahan on itseasiassa maailman helpoin ja paras vuodesohva. Mulla ollut sellainen joskus. Ei ehkä se kaunein tai klassisia , mutta todella näppärä! Vuoteeksi sekunneissa ja se vuode on iso ja hyvä. 😊

  Vastaa
 9. Anni 10.10.2019

  Meidän vierashuoneeseen kotiutui vuosi sitten Finsoffien Kelo-vuodesohva. Tämä oli ainoana löytämäni (ja budjettiin sopiva), joka näytti omaan makuun riittävän keveältä ja ilmavalta korkeine jalkoineen. Tämän mittoihin pystyi myös itse vaikuttamaan vuodekoon ja käsinojien leveyttä myöten. Plussaa kotimaisuudesta. Vieraat ovat myös kiitelleet sohvaa hyväksi nukkua. Niin ja itse sohvan metsästystä aloitellessani sotkin Finsoffat ensin Suomisoffaan vai mikä se halpaputiikki aikoinaan oli, mutta tämä on siis laatutuotteita valmistava yritys. :)

  https://www.finsoffat.fi/tuote/kelo-3-istuttava-vuodesohva/

  Vastaa
 10. Suski 10.10.2019

  Meillä on Pohjanmasn Duuti vuodesohva. Se ei näytä yhtään vuodesohvalta ja siinä on hyvä nukkua.

  Vastaa
 11. Aina 11.10.2019

  Suositus tälle Finsoffien sohvalle. Laadukas ja kotimainen. Vuodekin huomattavasti parempi kuin monissa vuodesohvissa yleensä on. https://www.finsoffat.fi/tuote/aina-3-istuttava-vuodesohva/

  Vastaa
 12. Seija Viitanen 14.8.2020

  Moi, mistä ja mikä tuo sun vanha vuodesohva on? Mä haluaisin sellaisen.

  Vastaa
  • Maj 14.8.2020

   Moikka! Se on ikean vanhaa PS -mallistoa, jota ei enää saa, ikävä kyllä! Ehkä tuurilla vois löytää jostain tori.fi:stä tms :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *