Täällä alkaa olla syysflunssa selätetty. Otin alkuviikon rauhallisesti, mutta eilen olin menossa senkin edestä. Tiistaina suunnittelin pientä sauna & uintireissua, mutta kuuntelin teidän ohjeita ja käväisin vain pienissä löylyissä kotisaunassa. Se oli ihan varmasti paras ratkaisu, sillä vointi on nyt ihan suhteellisen freesi.

kamelitakki1

Minulla oli eilen pieniä vaikeuksia löytää omaa takkia erään pr-tapahtuman jälkeen, sillä naulakko pursusi erilaisia beigen värisiä villakangastakkeja. Klassinen beige taitaa olla tämän syksyn himotuin väri, se sopii niin tummalle kuin vaalealle. Ainoa miinus beigessä villakangastakissa on se, että siinä näkyy lika herkemmin kuin tummissa väreissä. Ei siis auta jättää takkia auton oven väliin, hehe.

Tältä taitaa tämän talven uniformuni näyttää, toki välillä takki vaihtuu vastaavaan mustaan villakangastakkiin tai teddytakkiin ja paukkupakkasilla sujahdan makuupussiksi kutsumaani takkiin, joka toistaiseksi vielä odottelee varastossa. Takkinainen on erittäin tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen, toki aina sydämessäni on tilaa vielä yhdelle takkille, vaikka kaappissa tilanne saattaa olla vähän toinen.

kamelitakki2kamelitakki3

Huivi – Samsoe & Samsoe
Takki ja kengät – & Other Stories
Laukku – LV

Kuvat – Carita

kamelitakki4

kamelitakki6

 

 

Takin alla mulla oli musta perusmekko, joka käy kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. KappAhlin pr-tapahtuman lisäksi kävin Asennemedia palaverissa, Savoyssa maistelemassa viinejä ja ehdin vielä piipahtaa Triplan avajaisissa ennen kuin lähdettiin ajamaan kohti Turkua. Aika tapahtumarikas päivä, sanoisinko?

 

kamelitakki5kamelitakki7

Huomisen suunnitelmat on vähän vielä auki,
mutta tarkoitus on viettää ainakin vielä tämä päivä Turussa.
Nyt näpyttelen postausta täältä Hennan luota ja pian saada Carita tänne seuraksi. Illaksi varattiin pöytä Hüggesta, en malta odottaa!

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *