*Kaupallinen yhteistyö, McDonald’s ja Asennemedia

Auton takapenkiltä kuuluu usein kuorossa että Mäkkäriiiin, kun utelen mihin lapset haluaisivat mennä syömään. Toisinaan takapenkkiläiset saavat tahtonsa läpi, sillä kyllä me  syödään myös välillä pikaruokaa. Aina ei ole aikaa tai yksinkertaisesti ei vaan jaksa laittaa kotona mitään ruokaa ja mielestäni se on erittäin fine. Pikaruualle on aikansa ja paikkansa.

Yksi juttu on selvää, McDonald’sissa ketään (meidän perheestä ainakaan) ei tarvitse kehottaa syömään, vaan ruoka maistuu. Se ei ole nimittäin mikään itsestäänselvyys, sillä joskus on haasteita löytää ruokapaikka, joka kävisi kaikille. Juuri se paikka minne Samuel ehdottomasti haluaisi mennä syömään ei usein kelpaa Rebekalle ja tietysti myös toisinpäin. Kultaiset kaaret käy kaikille, poikkeuksetta.

mäkkäri2mäkkäri3

Oletteko testanneet mäkkäreiden tilausautomaatteja? Me testattiin viime viikolla ekaa kertaa. Olen kai jossain mielessä vähän vanhanaikainen tai ainakin muutosvastainen, nytkin olisin saattanut suorilta marssia kassalle tilaamaan ilman, että olisin antanut automaatille mitään mahdollisuutta. Vasta testattuani asioita, kuten tätäkin, tajuan lopettaa vastustamisen.

Tilaus sujuu automaatilla helposti, voit esimerkiksi muokata burgeria kätevästi; sormen pyyhkäyksellä sain suolakurkut ja sipulit ovat pois vegeburgerini välistä.  Automaatin näytön saa myös säädettyä alemmas, niin että pienempikin ihminen yltää paremmin. Tilausautomaatti on helpotus niin kiireiselle kuin introvertille, ei tarvitse alkaa säätämään ja selittämään erikseen, muuta kuin klikkailee menemään ja tilaus on juuri sellainen kuin toiveissa on.

mäkkäri1mäkkäri4

McDonald’seihin  on rantautunut muutakin uutta kuin tilausautomaatit, nimittäin uusi 100% vegaaninen Happy Meal -ateria. Pääruokana lasten ateriassa on uudet runsaskuituiset falafel bitesit, eli Kikherneistä valmistetut falafel-pyörykät. Lisukkeeksi Happy Mealiin voi ottaa omenalohkot, miniporkkanat tai pienet ranskalaiset perunat. Juomaksi voi valita Tropicana mehun (omena tai appelsiini) tai veden.

Rebekka otti miniporkkanat ja veden, Samuel mehun ja omenat. Aterioiden mukana tulevien lelujen sijaan valittiin kirjat, joita myöhemmin lueskelin heille iltasaduksi. Falafelit dippailtiin ketsuppiin ja ne katosivat nopsaan parempiin suihin, tosin pikkuveli varasti yhden bitesin siskolta eli siis vegaaninen Happy Meal meni meillä jatkoon, jes!

mäkkäri6mäkkäri7
mäkkäri5

McVegan-hampurilainen ilmestyi mäkkäreiden ruokalistoille jo vuonna 2017 ja tästä eteenpäin vegevaihtoehto on valittavana myös lapsille. Falafel-pyörykät ovat saatavissa kaikista McDonald’s-ravintoloista ja uskon tämän uudistuksen ilahduttavan monia lapsiperheitä.

-Maj

7 Comments

 1. Pivi 16.10.2019

  No nyt täytyy käydä Mäkkärissä! Tosin noita automaatti koneita inhoan. Jospa niihin oppii, ikeassa meni tilauksessa kauemmin kuin tiskiltä olisi tilannut, oli samannäköinen taulu sielläkin.

  Vastaa
 2. lilli 16.10.2019

  tää oli kyllä pohjanoteraus Mäkkärin mainostaminen – ei jatkoon

  Vastaa
  • Maj 24.10.2019

   No harmi, että susta tuntuu tältä, mutta tottakai jokaisella on oikeus mielipiteeseen :)

   Vastaa
 3. Minna 17.10.2019

  Mitä vikaa pikaruokapaikan mainostamisessa? Kiva jotta mainostetaan erilaisia paikkoja. Ja mun käsittääkseni nuo falafel jutut lastenateriaan on ihan uus juttu. Maj syö käsittääkseni kasvisruokaa, joten hyvä yhteistyöhän tämä on ja muutkin saa tietää uutuuksista.

  Vastaa
  • Maj 24.10.2019

   Moikka Minna! Mun mielestä Falafelit on kiva lisä ja muutenkin on hieno juttu, että lapsillekin on nyt tarjolla vegaaninen vaihtoehto mäkkäristä. Mä en ole itse 100% kasvissyöjä, mutta suosin kasvisruokaa :)

   Vastaa
 4. Minna 17.10.2019

  Tää mun vastaus piti olla Lillille, mutta nähtävästi en osannu vastata oikeeseen kohtaan. :o

  Vastaa
 5. Elina 7.11.2019

  Kukaan mäkkärissä töissä olevista ei koske noihin ruokiin vapaa-ajalla :D Mäkkäri on kieltämättä omastakin mielestä kaikkein huonoin näistä pika-ruoka ketjuista (halvin myös). En oikein ymmärrä miksei ne ruuat maistu miltään vs. Burger king tai Hese :O Me tykättiin lapsenakin Hesestä enemmän eikä suostuttu syömään mäkkärin lastenaterioita. Tosin silloin 90-luvulla oli hienommat leikkipaikat, joten enimmäkseen kipeiltiin niissä ja ruoka unohtui kokonaan XD Nykyajan lapset varmaan enempi tottuneet syömään tollasta höttöä mikä ei maistu oikein miltään.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *