Tänään tuli sellainen fiilis, että olispa kiva pitkästä aikaa vinkata teille muutamasta meikkituotteesta, jotka ovat tämän hetkisiä suosikkejani – ja tietenkin myös ahkerassa käytössä. Kesän jälkeen ainakin itse kaipailen meikkipussiini uusia sävyjä ja vähän erityyppisiä tuotteitakin, joten seuraavaksi siis jakoon muutama suosikkituotteeni.

meikit1

Huolellisesti tehty meikkipohja on kaiken a ja o!

YSL Touche Éclat -meikkivoide on syksyn paras meikkilöytöni. Ei ole helppoa löytää heleyttävää meikkivoidetta, joka kumminkin peittää tehokkaasti ihon virheet sekä väsymyksen merkit. Etsinnät ovat nyt kuitenkin päättyneet, sillä tässä on se tuote, jota olen pitkään ja hartaasti toivonut elämääni. Iho jää tämän meikkivoiteen jäljiltä hehkuvan tasaiseksi. Tällä hetkellä omalle iholleni B50 on sopiva sävy.

Beauty Blur Sunless Glow  on kasvojen ihon sävyä tasoittava ja kevyesti itseruskettava voide, jota voidaan käyttää meikinpohjustajan tai meikkivoiteen tapaan.” Mä kuitenkin käytän tuotteen joko meikkivoiteeseen sekoitettuna tai poskipäille beauty blenderillä taputeltuna. Oon varmaan joskus sanonut, ettei hehkua koskaan voi olla liikaa, mutta on tullut todettua vähän toista, maltti on valttia tämän tuotteen kanssa.

Urban Decay All Nighter Waterproof Full-Coverage on jytyä kamaa, erittäin pitkäkestoinen ja peittävä peitevoide. Peittää alleen kaiken, mitä tarvitsee peittää. Mun nenän sivuilla olevat pintaverisuonet on vaikea saada häivytettyä, mutta tämä kyllä toimii niihinkin. Täydellinen peitto, sanoisin. Loreal True Match -peitevoide on hiukan kevyempi versio Urban Decaysta, se levittyy hiukan helpommin iholle. True Matchista mulla on sävy 3N, joka on huomattavasti vaaleampi kuin Urban Decayn light neutral. Miksailen ja käytän peitevoiteita vähän vuorotellen tarpeen mukaan.

YSL Touche Éclat -valokynä on varmasti monelle tuttu entuudestaankin? Kynällä saa helposti taiottua valoa kasvoille ja kynän käyttö on niin helppoa, että se sujuu keneltä tahansa. Sipaisen tätä huulten yläpuolelle, silmien alle sekä nasolabiaali-alueelle eli nenän ja suupielien välisille juonteille.

meikki2meikit3

Ja sitten myös vähän väriä kehiin!

Ostin MAC Powder Blush -poskipunan loppukesästä lentokentältä ja siitä asti olen käyttänyt sitä ahkerasti. poskipuna levittyy tasaisesti ja mielestäni tuo Peaches-sävy on kaunis ja tosi luonnollinen.

Chanelin Rouge Coco Gloss, sävy 786 sopii kaveriksi YSL:n huulipunalle. Huulikiilto on koostumukseltaan ohut ja väri näyttää purkissa kirkkaammalta, kuin se lopulta onkaan. YSL Rouge Volupté Shine –huulipuna on kestosuosikkini sekä samalla kosteuttavin ikinä testaamani puna. Täydellinen kombo kuiville syyshuulille.

Luovuin kesän jälkeen ripsipidennyksistä, jonka jälkeen omat ripset tuntuivat vähän lyhkäisiltä. Otin käyttöön muutama viikko sitten Lancôme Hypnose -ripsarin, joka antaa runsaasti pituutta ja samalla myös tuuheutta ripsille. Ripsistä tulee yhdelläkin kerroksella hyvännäköiset, mutta ripsiväriä voi huoletta levittää useamman kerran, eivätkä ripset silti paakkuunnu.

-Maj

6 Comments

 1. Lilli 1.10.2019

  Kaunis meikki. Tuota värivoidettaa täytyy testata.

  Vastaa
 2. Iina / MouMou 2.10.2019

  Vita Liberata on ihan paras! 😍

  Vastaa
  • Maj 6.10.2019

   No niin on, best of the best!

   Vastaa
 3. Maija Juurikkala 10.10.2019

  Hei mikä sävy sulla tuosta Lancomen huulipunasta on? Se taitaa juuri olla se mitä olen itselleni etsinyt! 🤩

  Vastaa
 4. Sini 3.11.2019

  Heippa! Mikä sävy sulla on YSL:n huulipunasta?

  Vastaa
  • Maj 4.11.2019

   Moikka! Se on YSL Rouge Volupté Shine, 9 Nude in Private :) Ihan best!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *