No vihdoinkin String-hyllyt ovat paikoillaan keittiön seinässä. Hyllyt ehtivät ajelehtimaan muutaman viikon lattioilla ja aloin jo olla epätoivoinen, kunnes sain apua rautaisilta ammattilaisilta. Nyt hyllyt ovat todella tukevasti seinässä ja niihin on lastattu vähän tavaraakin.

Olen katsellut String Pocket -hyllyjä vuosia niin omassa kuin muidenkin kodeissa, mutta eivät ne kyllästytä siltikään. Stringeistä saa rakennettua omiin tarpeisiin sopivia kokonaisuuksia, hyllyjen välejä saa muokattua helposti ja ne miellyttävät silmääni, siksi siis päädyin pari pocketia tännekin hankkimaan.

string pocket1string pocket2string pocket3

Mustat hyllyt näyttävät kivalta valkoisessa keittiössä ja tuovat vähän särmää sekä tietysti kovasti kaipaamani säilytystilaa, jota muutoin ei hirveästi keittiössämme ole. Tällä hetkellä hyllystä löytyy viinilaseja, mausteita, kynttilöitä, muutamia koriste-esineitä ja Lakridsia, kuten kuvasta näkyy.

string pocket4string pocket5

Hiljaa hyvä tulee,
vaikka varmaan nopeammin tulis vieläkin parempaa :D

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *