syksy1

 

Tänään minä olen

 

… haaveillut mökistä, jonne vois karata aina kun asiat ahdistaa. Oikeesti milloin musta muka tuli joku mökki-ihminen?

… jutellut tuntemattomalle. Istuin junassa ja aloin hölöttämään junassa erään upean leidin kanssa siitä, kuinka ihmiset eivät tässä maassa lähtökohtaisesti halua istua vierekkäin ja että, miksi se VR:n sovellus myy aina vierekkäiset liput, vaikka junassa olisi tilaa? Päädyttiin istumaan eri tyytyväisinä omille penkeille, vaikka meillä olikin oikeasti vierekkäiset paikat.

… ollut spontaanisti kiva. Ostin tuntemattomalle pojalle sellaisen pez-lelun R-kioskilta. Poika ei osannut puhua, eikä kovin hyvin ymmärtänyt suomea. Pitkän selittämisen jälkeen myyjä kirjoitti hinnan paperille ja silloin poika vasta hoksasi, että hänellä ei ollut riittävästi rahaa. Häkellyksissään kassalta pois kääntyessä hän pudotti purkkapaketit hyllyltä ja juuri siinä hetkessä näin itseni hänen paikallaan, just niin mullekin olisi voinut käydä. Toivottavasti se lelu piristi hänen päiväänsä, ainakin sain iloisen kiitoksen tai näin ainakin käsitin, vaikka en kieltä ymmärtänytkään.

… itkenyt. Joskus vaan itkettää, etenkin väsyneenä itken tosi helposti. En osaa myöskään oikein pidätellä itkua ja nykyään en edes häpeä kyyneliä, ainakaan niin paljoa kuin joskus ennen.

… tutustunut uuteen ihmiseen.

… kuunnellut sivukorvalla, kun kaksi tyttöä puhuivat minusta. He päivittelivät, kuinka voin tähän aikaan syksystä vielä kulkea paljain säärin. Samaa itse ihmettelin, mutta ammulla suoraan pakasta vedetyt sukkikset repesivät haarasta nilkkaan asti, joten oli pakko ottaa ne pois.

… ajatellut olevani aivan surkea ihan kaikessa mitä teen ja ajattelin, että olisi varmasti parempi jos lopettaisin kaiken tekemisen.

… ymmärtänyt myös, että en olekaan aivan surkea, ainakaan kaikessa.

… tavannut yhden lukijoistani. Spontaanista, nopeasta kohtaamisesta jäi hyvä mieli. Ei edes montaa sanaa vaihdettu, mutta silti. Jos luet tätä, niin terveisiä sinne.

… syönyt ihan uskomattoman hyvää keittoa lounaaksi. Vahva suositus Hotel Havenin soup of the seasonille, joka on nyt palsternakka-keitto. Jos teillä on rankka päivä, niin menkää Haveniin ja tilatkaa tota keittoa ja lasi valkkaria kylkeen.

 

mökki2syksy2

kuvat – Saara
Editointi – Minä

 

Mitä sä oot tänään ajatellut tai tehnyt?

-Maj

 

2 Comments

  1. Pivi 9.10.2019

    Jälleen ihanat kuvat. Päivääsi on todella mahtunut paljon. Olet hyvä kirjoittamaan.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *