Leppoisaa sunnuntaita tyypit! Viikonloppu on mennyt taas vauhdilla. Ollaan selvitty Rebekan eilisistä halloween-bileistä kunnialla ja kohta aletaan valmistautumaan seuraaviin. Tunsin itseni dinosaurukseksi tyttöjen meininkiä katsellessani ja sain kaiken lisäksi kuulla, että olisi parempi jos poistuisin rakennuksesta juhlien ajaksi. Onneksi kehoitus oli kuitenkin lempeä ja siinä oli vähän huumoriakin mukana.

mydears2

Tässä on heidän kaikista pelottavimmat ilmeet. Vähän harmi kuulemma, että Teppo näyttää niin kiltiltä. Lapset tykkäsivät meikeistä ja tänään mun tulisi tehdä ihan samalaiset lookit sinne kavereiden juhliin. Selvittiin ihan hyvin näillä samoilla kamppeilla ja rekvisiitoilla, joilla ollaan menty edelliset neljä vuotta. Tosin mies toi kauppareissulta täysin vastoin tahtoani muutamia koristeita, koska pitäähän niitä nyt olla.

Virallisestihan halloweeniä vietetään vasta ensi viikolla, ilmeisesti perjantaina? Salaa vähän innostuin itsekin Halloween-jutuista ja mietin, että olisi kieltämättä hauska sittenkin loihtia itselle ja miksei vaikka kavereillekin joku meikki. Pitääkö tässä sittenkin alkaa järjestämään aikuisellekin omat kemut? No, jätetään harkitaan ja ehtiihän sitä sitten ensi vuonnakin.

mydears

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppua?
Me saadaan vielä tänään illalla Carita tänne yökyläilemään, niin kivaa :)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *