Täällä on vietetty lasten kanssa rauhallista kotiviikonloppua, puuhailtu niitä näitä ja järjestelty paikkoja kuntoon. Parveke alkaa kaiken uurastuksen jälkeen olla vihdoinkin tyhjä, otin juuri kolmeksi viikoksi kirpparipöydän. Ja hei, kiitoksia kovasti teille sohvavinkeistä, toivottavasti niiden avulla löydän meille sen juuri täydellisen vuodesohvan. Hetkinen, mutta otsikossahan mainitsen kuitenkin uuden sohvan?

ikea havsten

No tarkoitin tietenkin parvekkeen sohvaa, joka löytyi helposti. Olin jo edelliseen asuntoon miettinyt IKEA Havsten sohvaa ja koska täällä on käytännössä saman kokoinen ja muotoinen partsi, niin päätös oli helppo. Havsten on muhkea löhöttelysohva, joka koostuu osista. Havstenin osista saa yhden istuttavan lepotuolin, 2:n istuttavan sohvan, 3:n istuttavan sohvan – tai ihan niin ison/pitkän kuin on tarvetta. Sohva on tarkoitettu molempiin, ulko- ja sisäkäyttöön, sekä sen saa käsinojilla tai ilman.

ikea havstenikea havsten

Nämä kaksi ainakin rakastui tähän sohvaan oitis! Kuvasta näkyy hyvin, kuinka leveä sohva on, yhden nojatuolin mitat ovat 83x94x90 cm. Pötköttelemiseen sohva ei ehkä ole maailman paras, vaikka kyllä ainakin Love Islandin villan vastaavalla jatkuvasti joku löhöilee, hehe! Istuintyynyjen välissä on raot, mutta eiköhän tuossa torkut jos toisetkin tule otettua.

havstenhavsted sohva
Lasitetulla partsilla on tällä hetkellä luonnollisesti viileää, mutta Joutsenen untsikkapeiton alla tarkenee helposti vaikka nukkua. Veljelläni on partsilla lämmitin, pitäisikin kysellä häneltä lisää siitä tai onko jollain teistä  kokemusta parvekkeen lämmittimistä? Millainen lämmitin kannattaisi hankkia?

havsten

Rebekan mielestä tuossa ainakin saisi niin hyvät unet,
että ensi yönä voisi kuulemma testata.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *