saaramari2

Miten ja koska olette tutustuneet?

S: Mä taisin aluksi ihailla Majn A E S T H E T I C :iä vain irc-galleriassa, mutten osaa sanoa, kumpi meistä otti ensimmäisenä kontaktia.. Olin ehkä juuri ja juuri 17-vuotias, kun matkasin ensimmäistä kertaa yksin Tampereelle laittamaan Marin hiuksia!  Liimapidennysten poisto ja uusinta, ellen ole aivan väärässä. Thaimaassa laitetut pidennykset ovat tähän päivään asti oudoimmat koskaan näkemäni, mutten ole koskaan aiemmin tunnustanut tätä :D

M: Irc-gallerian kautta. En muista kumpi löysi kumman, mutta tässä sitä ollaan. En tiedä yhtään miten päädyttiin siihen ratkaisuun, että Sape, 16-vuotias parturi-kampaajaopiskelija, matkusti Espoosta Tampereelle asti ihan vaan laittamaan mun hiuksia. Muistan kuinka ihastelin Sapen jalassa olleita Aladdin-kengät, jotka hänellä oli kuulemma neljässä eri värissä.

Minne haluaisitte matkustaa yhdessä?

S: Ihan mihin tahansa. Siis ei ole ihmistä, jonka kohdalla matkakohde kiinnostaisi vähempää! Mitä huonommin maailma meitä tiiminä kohtelee, sitä suuremmalla lämmöllä mä päädyn kyseistä aikaa ja retkeä muistelemaan.. Mutta jos nyt on pakko valita, niin jonnekin tosi lämpimään!

M:Thaimaahan, koska just puhuttiin siitä. Varmaan suunniteltaisiin etukäteen, kuinka otetaan täysin loman kannalta, mutta loppujen lopuksi päädyttäisiin tekemään jotain omia pikku duuniprojekteja.

Kummalla menee kauemmin valmistautua?

S: Missä parametrit? :D Arkena Maj kuluttanee itsestään huolehtimiseen enemmän aikaa, ja näyttääkin myös siltä, mutta mä saatan vastapainona käyttää yhden tietyn lookin valmisteluun vaikka 8h.

M: Jokapäiväisessä elämässä mulla, mutta sitten toisaalta… Jos Saara päättää ryhtyä laittautumaan, siihen voi mennä tunteja ja lopputulos voi olla ihan mitä vaan.

Mistä pidät eniten toisessa?

S: Siitä, millainen Maj on muille ihmisille. Mulla ei ole ikinä ollut Majn seurassa sellaista oloa, että mun pitäisi todistaa jotain, vaan olen aina kelvannut kaikissa olomuodoissani, hurahduksissani ja henkilökohtaisissa kuopissani, ja kokenut silti olevani yhtä rakastettu.

M: Saaran on ihan hiton fiksu, eikä silti ikinä kuvittele olevansa muiden yläpuolella.

Mikä ärsyttää toisessa?

S: Itsepäisyys, vahva omaehtoisuus, ja se kun Maj aina tietää ennen mua, miten mun parisuhteille käy :D Ai niin ja se, että Maj herää luonnostaan niin aikaisin…

M: Se, että Saara osaa selittää minkä asian hyvänsä. Sape on selittelyn mestari, ei ole sellaista asiaa, jota hän ei osaisi perustella. Yleensä hän onnistuu vielä saamaan muutkin vakuuttuneeksi, oli hän sitten oikeassa tai ei.

saaramari1

Mikä teitä yhdistää?

S: Oudot aivoitukset ja hyvin samalla tavalla virittynyt kokemus ihmisten toivottomuudesta ja hyvyydestä.. Joo, me ollaan samalla tavalla kyynisiä ja silti hirveän naiiveja. Tää vastaus kuulostaa niin TYHMÄLTÄ Maj, kun hauskinta sun kanssa on ihan vaan jokainen kerta kun pystytään olemaan yhdessä, mutta sellaisen auki selittäminen ei ilahduta ketään :D

M: Nyt tulee klassikkovastaus; huumori. Niin ja sitten oikeudentaju tai moraali, mikä se nyt on?

Mikä on hulluinta/hauskinta mitä olette tehneet yhdessä?

S: Ehkä se systemaattinen ja vuosia kestänyt Tampereen yöelämän hämmentäminen erilaisilla keksityillä identiteeteillä.. Tuntuu todella oudolta ajatella, että vuosikymmen sitten me käytiin hämmentämässä yöelämää. Nykyään oon öisin lähinnä jodelissa….

M: Hulluinta on tainnut olla meidän nuoruusvuosien humputtelureissut, niitä on ehkä turha lähteä avaamaan enempää, mutta kaikenlaista sitä tuli tehtyä.

Tiedättekö toisenne suosikkivärin – jos niin mikä se on?

S: En.. Mutta epäilen, että se vaihtuu sesonkien mukaan. Kestosuosikkeja arvaan olevan korallin ja persikan sävyt – vai hetkinen, onko ne vaan mun omia?

M: Ei hitsi, tämäkin on vaikea, en osaa valita vaan yhtä niin sanon, että kaikki ponitaivaan kauniit pastellisävyt.

Toisen suosikkijuoma: kahvi vai tee?

S: Kahvi!

M: Ei kumpikaan, jos näistä on valittava niin tee.

saaramari3

Entä vakioaamiainen?

S: Apua, ei MITÄÄN aavistusta, eikä  Kekyllä Maj:llakaan mun aamiaisesta :D Joko se on puuroa, tai sitten joku avokadoleipä chilihiutaleilla. Millaisella ihmisellä edes on vakioaamiainen???

M: Ei mitään hajua, ei ainakaan puuro, joten ehkä joku leipä, jogurtti ja mehu. Ei sillä kyllä saleen oo mitään vakkariaamiaista.

Unelmatyö?

S: Hm.. Tääkin on vaikea, mutta ei ole mahdollista, etteikö se olisi: Ekologisten ja todella pitkäaikaisten all-inclusive -perhekaukomatkanlomien testaaja.

M: Monipuolinen työ luovalla alalla. Luulen, että Sape taitaa juuri nytkin tehdä, sitä mistä hän eniten nauttii.

Mitä yleensä teette yhdessä?

S: Me aina ollaan vaan ja HENGAILLAAAAAN, ei mennä nukkumaaaaan. Me saatetaan siis tehdä ihan mitä tahansa, mutta pitkälle yöhön keskusteleminen, ja ainakin 5 kertaa hyvän yön toivotusten jälkeen uuden ajatuksen ilmoille heittäminen on ainoa, joka toistuu kerta toisensa jälkeen.

M: Mitä me ei oltaisi tehty yhdessä? Ollaan vaan. Ei ole mitään tiettyä juttua, mitä me aina tehtäisiin yhdessä, mutta en myöskään keksi mitään, mitä ei voitaisi tehdä yhdessä.

Mitä ihailet toisessa? (ulkonäkö tai syvällisempi)

S: Sitkeyttä, lempeyttä, ja kykyä nauraa sekä itselleen että maailmalle.
M: Ihailen Sapen rohkeita tyylikokeiluja ja kykyä yhdistää asioita tavalla, mikä ei omaan mieleeni ikinä juolahtaisikaan.

Mitä toivoisit toisen elämään?

S: Toivoisin maailman kliseisimmästi, että Maj voisi nähdä itsensä ja elämänsä edes hetken mun aivojen ja silmien kautta. Ja sit loputtomasti taskujen pohjilta löytyvää rahaa, laadukasta unta, tyhjän parkkipaikan jokaisena kiireisenä hetkenä. Ja koiran aamulenkittäjän.

M: Haluaisin, että Saara on onnellinen, kuulostaa naurettavalta kliseeltä, mutta sitä mä toivon niin paljon. Toivon, että Sapella on rohkeutta kuunnella intuitiotaan ja elää itsensä näköistä elämää.

Millä yhdellä sanalla kuvailisit toista?

S: HÖLÖÖMÖ! Eikun viisas. Eikun rakas. Eikun paras.
M: Sparkleworks

4 Comments

 1. Milla 3.10.2019

  Ihania ootte <3

  Vastaa
 2. Tuula 3.10.2019

  Ystävyys on ihana asia ja 15v kannattaa ehdottomasti juhlistaa. Teidän ystävyytenne alkutaipaleella muistan saaneeni nauttia tekemästäsi kasvohoidosta ja muustakin hemmottelusta Sapen luona. Mukavia muistoja. ❤

  Vastaa
 3. Pivi 4.10.2019

  Ihana Ystävyys teillä. Vaalikaa sitä
  ❤️

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *