Beigehän on ollut tämän syksyn uusi musta. Beige on onnistunut syrjäyttämään joka syksyisen suosikkini, harmaan. Joka päivä mieleni tekee pukea ainakin jotain beigeä päälle, onko kenellekään muulle tuttu tunne?

Mulla oli joskus nuoruudessani punainen kausi, ihan kaiken piti olla punaista. Vaatekaappini helmi oli ehdottomasti punainen Dieselin hupparin, jossa ei ollut ollenkaan hihoja, Carharttin takki ja Eastpakin reppu, nekin punaisia. Omistin monta muutakin ihanaa punaista vaatekappaletta. Näin vaan punaista, kunnes en halunnut nähdä sitä missään enää. En usko kyllä, että klassiselle beigelle käy samalla tavalla, mutta voihan siitäkin pieni ähky tulla.

beigeharmaa2

Harmaa ja beige sopivat kivasti yhteen, yhdistelmä on kasvojen lähellä jotenkin armollisempi kuin musta. Kaikista pahimmalla lonkerokelillä kannattaa testata tätä yhdistelmää, kasvotkaan ei näytä ihan niin väsyneeltä, kuin mustiin pukeutuessa, ainakin mun mielestä toimii.

beigeharmaa1

 

Pipo – H&M
Huivi – Weekday
Takki – & Other Stories
Housut – Pieces
Kengät – Samsoe & Samsoe

Kuvat – Jonna Leppänen

 

beigeharmaa4

Yritin laskea, että kuinka vanha harmaa Weekdayn kaulahuivini oikein on? Ainakin se on ollut todistettavasti ahkerassa käytössä jo 2015 vuodesta asti, eikä ole mennyt käytössä yhtään miksikään. Huivilla on vielä monta vuotta edessä ja sitä voi kyllä mun mielestä hyvillä mielillä kutsua oikein loistavaksi ostokseksi.

-Maj

 

1 Comment

  1. Tinkku 12.11.2019

    Äkkiä ei hokais, että Beige ja harmaa menee noin hyvin yhteen.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *