*Kaupallinen yhteistyö, Pierre Robert & Asennemedia

On taas se aika vuodesta, että Black Friday alennusmyynteineen pyörähtää käyntiin. En kannusta ketään shoppailemaan hysteerisesti tai vaan huvin vuoksi, mutta kannattaa tarkistaa onko mahdollista hyödyntää alennukset ja hankkia mahdollisuuksien mukaan jotain sellaista, mikä olisi muutenkin omalla ostoslistalla. Ennen kuin kurvaat kohti alennuksia, niin kirjoita vaikka konkreettisesti lista asioista, joita todella tarvit.

Pierre Robertilla ollaan mukana Black Friday -hulinoissa ja Black Week alennuksista voikin bongata ajattamia ja laadukkaita vaatteita sekä asusteita lapsille sekä aikuisille. Alessa on myös sellaisia juttuja, joita saattaa todellakin tarvita, mutta joiden ostamista lykkää ihan viimeiseen asti. Tästä hyvä esimerkki on mun mielestä juurikin alusvaatteet ja etenkin urheiluliivit, joiden hankkiminen tuntuu olevan mulle jostain tuntemattomasta syystä tosi vaivalloista. Omistan parit urheiluliivit, joista toisia käytän monta kertaa viikossa – ja no, niitä toisia ei kehtaisi edes näyttää parhaalle ystävälle, mutta käytän niitä siltikin.

pierre1pierre2pierre5

Vaaleansininen t-paita ja trikoot ovat molemmat Yoga Sport -mallistosta. Malliston vaatteet käyvät jooga-tuntien lisäksi tietysti muuhunkin liikuntaan ja ihan vaan arkiseen käyttöön, oleiluun.  Trikoot, treenitoppi + rento neule on muuten täydellinen matkustusvaatekin. Saumattomissa treenitrikoissa on korkea vyötärö ja ne pysyvät napakasti paikallaan eivätkä purista mistään kohtaa.

Yoga Sport kategoriasta löytyvät myös vaaleansininen t-paita sekä nätit, kevyesti tukevat urheiluriivit. Usein tulee muuten tulee valittua turvallista mustaa, mutta vitsit miten nätin väriset nämä vihreät trikoot ja toppi on.

pierre3pierre4

Rakastan tätä kuvaa, näytän olevan keskellä kaaosta, mutta silti totaallisen uppotuneena omiin haaveisiini. Niin se välillä kyllä oikeastikin on – ja toisinaan se zen-tila ei löydy vaikka kuinka yrittäisi.

pierre6

Lapsilla on päällä pehmoiset merinovillavaatteet, jotka löydät myöskin alennuksesta. Mulla on pelkkää hyvää sanottavaa Pierre Robetin merinovillavaatteista ja lapsetkin niistä tykkäävät. Tärkeintä lapsille on, että vaatteet tuntuvat mukavalta iholla, eivätkä kutita.  Mitoitus näissä merinovillavaatteissa on tälle meidän kaksikolle juuri sopivaa niin ylä- kun alaosissa. Housut ovat sopivan kapoisat ja vyötäröresori on kiva yksityiskohta. Nämä lasten päällä olevat paidat on valmistettu sataprosenttisesta ihoa ärsyttämättömästä merinovillasta valmistettu ja pitkiksissä matskuna on 70% Merinovilla ja 30% Polyesteri. Väreissä on paljon valinnan varaa ja kokoja pitäisi löytyä hyvin.

pierre8

Kuvat: Maiju Emilia Photography

Alla olevista linkeistä pääset tsekkailemaan mun lemppari alejutut

Yoga tights and bra 
Sport wool items
Childrens wool

Ja vaikka Jenny Skavlanin Pierre Robertille suunnittelemat loungewear oloasut ei tällä kertaa olekaan alessa, niin lämmin suositus niille – hinnat ovat tosi kohtuulliset ilman alennuksiakin :)

-Maj

12 Comments

 1. Tinkku 24.11.2019

  Kauniita kuvia. Asut on kyllä laatu/hinta suhteessa hyviä!

  Vastaa
  • Maj 25.11.2019

   Voi kiitokset – ja oon samaa mieltä, näissä on hinta ja myös laatu kohdillaan :)

   Vastaa
 2. Eikku 24.11.2019

  Hei Maj!Onko jälleenmyyjä Tre vai pitääkö tuolta kaupasta tilata?mietin vaan kokoja on Hoikan ja Pitkän mallisia lapsia 6 ja 10vuotiaat …
  Hyvää joulun odotusta!

  Vastaa
  • Maj 25.11.2019

   Moikka! On jälleenmyyjiä, mutta varmasti nämä tarjoukset eivät ole ihan samat kaikkialla? Voin selvittää. Tampereella myy XXL, Prisma, Sokos ainakin! Löysin myös verkkokaupasta etsi lähin jälleenmyyjä, mutta mä en saanut sitä toimimaan – eli kysyn siitäkin vielä :) Meillä on 7- ja 9-vuotiaat ja koot ovat 128cm ja 140cm :)

   Vastaa
   • Maj 4.12.2019

    Tässä vielä vastaus: Pierre Robertin tuotteista naisten ja lasten alusvaatteita, lasten villavaatteita, naisten ja miesten merinovillakerrastoja sekä naisten urheilualusvaatteita löytyy eri päivittäistavarakaupoista esim. Citymarketit, Prismat, Tokmanni ympäri Suomen. Valikoima vaihtelee myymälöittäin ja kaikkea ei valitettavasti ole saatavilla myymälöistä, vain verkkokaupasta.

    Vastaa
 3. Anonyymi 25.11.2019

  Missä se ”kaaos” on tuossa kuvassa?

  Vastaa
  • Maj 25.11.2019

   Se onkin aika jännittävä arvoitus :)

   Vastaa
 4. Milla 25.11.2019

  Ihania, hyvä mielen kuvia. Ja nuo asut näyttää nin mukavilta! Pitääpä tsekata.

  Vastaa
  • Maj 25.11.2019

   Jee :) Lämmin suositus!

   Vastaa
 5. H.m. 25.11.2019

  Siis missä on vihreät trikoot ja toppi? Nuo kuvan harmaatko? :D

  Vastaa
 6. Mariia 26.11.2019

  Hei, siis onko noi joogapöksyt vihreät vai harmaat? Ja ehkä tärkein ominaisuus.. näkyykö niistä läpi 😅?
  Kiitos, ja mukavaa Marraskuun vikaa viikkoa 😊 voiton puolella jo kohta mennään pimeyden suhteen

  Vastaa
 7. Maria 28.11.2019

  Rennot asut ovat kyllä parhaita. Mikähän siinä on, että sporttiliivien ostamista venyttää ja venyttää. Todellisuudessa niille kertyy vuoden aikana niin paljon käyttöä ja niiden miellyttävyys on tosi tärkeä asia, ettei venyttämistä kannattaisi mitenkäänpäin tehdä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *