Tekisi mieli sanoa, ihana perjantai. Niin, että terveisiä täältä puhtauttaan kiiltävästä kodista! Ruoka on uunissa, viikonlopun ostokset on hoidettu (tietenkin jo eilen) ja täällä juuri korkkaan skumppaa samalla kun lopettelen työviikkoa. Mikään edellämainituista ei pidä paikkansa, mutta saatan ehkä silti ottaa lasin viiniä jos en nukahda samaan aikaan kuin lapset, sekin on kyllä hyvin paljon mahdollista. Ei tässä perjantaissa oikeastaan mitään vikaa ole, mutta ei se kyllä tuota kuvauksen kiiltokuvaa muistuta.

perjantai1perjantai4

Tältä mä näyttäisin perjantaisin kotikorkkareissani. Todellisuudessa olen koko viikon melkein laahustanut treenitrikoot jalassa. Päivitellen marraskuun harmautta, silmän aluset mustana ja hiukset hapsottaen. Toki tähänkin viikkoon on mahtunut monia ihaniakin hetkiä. Päivän päätteeksi taputan itseäni olkapäälle ja kotiin päästessäni ajattelin testata oman äitini hyväksi todettua vinkkiä eli sammuttaa valot, sytytellä kynttilät ja kuvitella, että meillä on siistiä. Kotikorkkareiden sijaan sujautan jalkaani villasukat.

perjantai2

Kuvat – Char and the City

perjantai3perjantai5

Rentouttavaa viikonloppua, älkää vaatiko itseltänne liikoja
– ja testatkaa se kynttiläkikka.

Niin ja muistattehan;
mitä se ikinä sitten onkaan, niin kyllä se aina järjestyy, tavalla tai toisella.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *