Olen iloinen siitä, että olen onnistunut löytämään vaatteita, jotka kestävät vuodesta toiseen – ja jotka viehättävät silmään aina vaan. Esimerkiksi laadukkaaseen villakangastakkiin kannattaa panostaa, ostohetkellä se ehkä vähän kirpaisee, mutta toisaalta eipä tarvitse olla pitkään aikaan hankkimassa uutta.

Mun mustalle villakangastakille tarvitsee edes harvoin näyttää tarrarullaa, se ei juuri kerää pölyä tai karvoja itseensä. Takin materiaalina on cashmere wool blend, joka ainakin omaan korvaani kuulostaa aika täydelliseltä ja monen vuoden käytön jälkeen takki on edelleen siisti.

Yritin etsiskellä takin merkistä, the labista, jotain tietoa netistä, mutta ainakaan toiseksi en löytänyt oikein mitään järkevää? Ostin takin aikoinaan Sokokselta, enkä sitä ennen ollut kuullutkaan merkistä mitään. Sattuisiko the lab merkki olemaan jollekin teistä tuttu? linkatkaahan jos olette parempia googlettajia.

hämeenkatu1

Olen myös ihastunut näihin suoriin housuihin, joiden lahkeet jäävät hiukan vajaiksi. Näyttävät skarpeilta ja tuntuvat mukavalta päältä, mikä on aina loistava kombo, ihan sama mistä vaatteesta puhutaan. Olen käyttänyt näitä housuja paljon mustan bleiserin kanssa, mutta ihan yhtä kivat ne ovat pehmoisen neuleenkin kaverina.

hämeenkatu2hämeenkatu3hämeenkatu6

Huivi – & Other Stories
Takki – the Lab
Neule – Samsoe & Samsoe
Housut ja nilkkurit – Zara
Hansikkaat – H&M
Laukku – See by Chloé

Kuvat – Jonna Leppänen

hämeenkatu4

Sellainen asu tällä kertaa, perusjuttuja, mutta sitä se mun pukeutuminen ainakin enimmäkseen on. Oli muuten hauska kuvata Hämeenkadulla, en jaksaisi odottaa, että kaikki ratikkahommat saadaan päätökseen. Tampereen keskusta on pitkään ollut niin myllerryksessä, että siellä asiointia tai Hämeenkadulla liikkumista on halunnut periaatteessa vaan välttää. No, kohta, eiks niin?

-Maj

 

10 Comments

 1. Minna 22.11.2019

  Todella kaunis takki ja oikeestaan koko asu kokonaisuus!

  Vastaa
  • Maj 22.11.2019

   No eikä, ihana kuulla :) Harva innostuu näihin asujuttuihin kommentoimaan, joten kiva kun laitoit viestiä! Mukavaa viikonloppua <3

   Vastaa
 2. Tinkku 22.11.2019

  On kyllä kiva asukokonaisuus!

  Vastaa
  • Maj 22.11.2019

   No kiitokset! Ja rentouttavaa viikonloppua :*

   Vastaa
 3. Sara 22.11.2019

  The Lab oli muistaakseni Sand Copenhagenin ”alabrändi”. Ilmeisesti on lopetettu, kun ei googlettamalla löydy enää tuotteita mistään verkkokaupasta.

  Vastaa
  • Maj 25.11.2019

   YES, kiitos! Hyvä sinä :*

   Vastaa
 4. Sanna 22.11.2019

  Hei hassu kysymys mutta millasia sukkia tollasten housujen kanssa pidetään?

  Vastaa
  • Maj 25.11.2019

   Moikka Sanna! Eikä ole yhtään hassu kysymys. Mä oon itseasiassa käyttänyt ohuita sukkiksia housujen alla, mutta jos laittaisin sukat, niin ne olisi tyyliin ohuet (30 den) polvisukat :)

   Vastaa
 5. Päivi 24.11.2019

  Hei, annappa vinkkejä huivin käytöstä ja solmuista ym

  Vastaa
  • Maj 25.11.2019

   Apua, en mä vaan kiedon huivin perinteisesti kaulan ympärille, en osaa muita tapoja :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *