Pari päivää ollaan saatu nauttia oikein kirpsakasta kelistä – ja ihan oikeasti se on ollut mun mielestä vaan ihanaa. Mielummin kirpsakka pakkassää kuin vesisade. Olen ottanut taas käyttöön viime vuonna hyväksi toteamani keinonahkapöksyt, samoin pehmeäksi kuluneet Martensit sekä tietty Elvinen makuupussitakin, joka pitää lämpimänä paukkupakkasillakin.

Hanna Gullichsen hehkutti omaa Jack Wolfskin -merkin takkiaan Instagram-tilillään, ja nyökyttelin  innokkaana lukiessani päivitystä: ”Vannon et tää on talven lämpimin rotsi, alle riittää t-paita paukkupakkasellakin ja huppu suojaa pipon unohtuessa korvat.” Tähän vielä lisäisin, että huppu suojaa kätevästi myös meikin ja hiukset, vaikka räntää pukkaisi taivaan täydeltä.

elvinetakki

Takki – Elvine
Neule – Samsoe & Samsoe
Housut – pieces
Laukku – LV
Kenkä – Dr. Martens

elvinetakki3
elvinetakki2

Pakko kertoa vielä yksi juttu näihin makuupussitakkeihin liittyen. Luin Jodelia ja nauroin ihan kippurassa, kerrankin! Siellä keskuteltiin pitkistä makuupussitakeista, ja joku oli todennut, että omat pierut nousevat takinkauluksesta suoraan nenään. Joku toinen tosin oli sitä mieltä, että kyllä se pieru vaan menee helman alta ulos. En ota itse mitään kantaa, mutta jos teillä on kokemusta aiheesta, niin toki mielelläni luen ajatuksianne kommenttiboksista :D

elvinetakki4

Jos yksi takki pitäisi Suomen talveen valita,
niin kyllä se vaan tämä olisi!

 

-Maj

2 Comments

 1. Inkeri 8.11.2019

  Nättikin on. Tuo pierujuttu 😂. Moni varmaan testaa. Sehän on todettu, että naisetkin rupsauttaa😂😂😂

  Vastaa
  • Maj 12.11.2019

   Hahah, kaikkea sitä :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *