Eilen meidät kyydittiin Helsingin keskustasta bussilla Billnäsin ruukkiin juhlimaan Gugguun ja Minttu Räikkösen yhteistyössä suunnitteleman Mini Me -malliston lanseerausta. Kävelimme tunnelmallisen kynttiläkujan läpi juhlatilaan, ja ei hitsit miten kaunis paikka.

Paikan päällä nostettiin tervetuliaismalja ja Minttu, Miia sekä Anne kertoivat ensin uudesta mallistosta, jonka jälkeen oli muotinäytöksen vuoro. Illan kruunasi Elastisen esiintyminen ja sen jälkeen päästiin herkkuja notkuvien pöytien ääreen.

gugguu3

Mini Me -mallisto pitää sisällään yhteensopivia vaatteita koko perheelle. Mallisto on tosi laaja, valikoimasta löytyy niin rentoja kuin juhlavia vaatteita. Kietaistavissa mekoissa ja hameissa on mun mielestä ihanat kuosit ja mm. ensi kevään luottomekkoni löysin tästä mallistosta.

gugguu1

Gugguun perustajien keskellä, ihanat Anne ja Miia. Meillä kaikilla on päällä Mini Me -mallistoa ja samalla näette mekon, josta puhuin;  tässä mekossa juhlitaan vielä monet kerrat. Annen upea leopardi-kuosinen hame taittuu loistavasti niin arkeen kuin juhlaankin. Miian päällä oleva kauniisti laskeutuva musta mekko tulee myyntiin vasta myöhemmin keväällä. Gugguulta ei aikaisemmin olla nähty mitään vastaavaa ja olen varmaan monen muunkin tapaan ihan innoissani näistä. Huomasin, että täältä voi tilata itselleen muikkarin, jos haluaa olla heti kärppänä kurkkimassa kun mallisto julkaistaan.

gugguu5gugguu4gugguu7

Lapset ja aikuiset loistivat jälleen kerran muotinäytöksessä, olette ehkä saattaneet bongata näytöksestä IG-storyja?

gugguu2

Saatiin harvinainen yhteiskuva, hänkin innostui poseeraamaan, kerrankin! Juuri kävin pari päivää sitten erään tutun kanssa keskustelua mun pituudesta, vaikutan kuulemma lyhyemmältä(?) mitä oikeasti olen. Eihän 168 cm mikään pätkä ole? Niin ja vielä korkojen kanssa mulle tulee senttejä heittämällä yli 170. Jonaksen kanssa saan kuitenkin aina olla se mini, mikä on mun mielestä aika ihanaa.

gugguu6

Kiitos vielä aivan ihanasta illasta team Gugguu! Keskiyön aikaan saavuttiin takaisin Helsinkiin ja vitsit mikä hulina täällä oli jalkapallosta siunantuneen voiton takia, go Suomi! Me jätettiin jatkot tällä kertaa välistä ja paineltiin suorilta Radisson Blu Plaza hotellin pehmeisiin lakanoihin nukkumaan.

-Maj

2 Comments

 1. Kata 17.11.2019

  Aivan ihania on tuon malliston mekot naisille! Millaista mitoitusta nämä vaatteet ovat, vastasiko kietaisumekko mielestäsi hyvin kokoaan?

  Vastaa
  • Maj 17.11.2019

   Moikka Kata! Mulla on päällä mekosta xs-koko ja sanoisin, että vastaa kokoaan. Hauska fakta: Anne valitsi mulle koon, olisin itse normaalisti ottanut s-koon, koska mielummin aina vähän väljempi, mutta tällä kertaa oli just hyvä näin, sillä mekko saakin olla istuva!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *