Kyllä marraskuu koettelee meitä nyt oikein kunnolla, ei paljoa hymyilytä ulos vilkaistessa. Tänään selailin kesäkuvia haaveilen reissusta, toistaiseksi tiedossa ei ole ainakaan vielä mitään reissua tälle talvelle, mutta matkakuumetta on kyllä ilmoilla. Olisi niin ihanaa päästä jonnekin lämpimään ennen kevättä – enkä varmasti ole ainoa, jolla on näitä fiiliksiä?

Olen onnistunut tällä viikolla kampeamaan itseni parina iltana ylös sohvalta tuonne sateeseen. Vajaan parin tunnin kävelylenkit eivät nyt ihan suoranaisia ihmeitä ole tehneet, mutta kyllä kotiin tultua mieli on ollut huomattavasti kirkkaampi.

mietteitä1

Yksin mun ei ole tarvinnut jolkotella, sillä olen saanut seuraan Rebekan ja Samuelin kavereiden äidistä. Me ollaan kaksi täysin erilaista tyyppiä ja siksi onkin on jotenkin erityisen ihanaa vaihtaa ajatuksia, olen saanut virkistävän erilaista näkökulmaa omiin asioihin. Ollaan hiljalleen tutustuttu lasten kautta, eikä vielä tunneta toisiamme superhyvin, mutta huomaan olevani silti hänen seurassaan oma itseni, avoin ja luottavainen.

mietteitä2

mietteitä3

Sovittiin lenkkitreffit tällekin illalle ja ajattelin sen jälkeen vielä ehtiä uimaan. Toivon, että uni tulee makeasti ja huomenna on taas energinen olo, sillä suuntaan heti aamupäivällä Helsinkiin. Tiedossa on ihana viikonloppu, joka starttaa Minttu Räikkösen Guggulle suunnitelleman Mini Me -malliston lanseeraustilaisuudella, jei!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *