Moi, pitkästä aikaa! Täällä on sujunut itsenäisyyspäivä sekä viikonloppu mukavissa merkeissä. Ollaan käyty Joulutorilla & Tallipihalla sekä kyläilty mun vanhempien luona.

Eilen suunnattiin Pirkkalaan Viiviä ja Boris-koiraa moikkaamaan ja tänään puolestaan Viivi sekä mun serkkupoika veivät lapset HopLopiin, jonka jälkeen syötiin lounasta täällä meillä. Kysyin juuri, että onko Samuelin joulufiilis jo löytynyt? Edelleen kuulemma odotellaan sitä oikeaa tunnetta, mutta parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa.

viivillä1viivillä2

Siinä ne ovat, meidän valmiit piparkakkutalot. Ostettiin kaksi talopakettia, koska aikaisempina vuosina talot ovat tupanneet  olemaan enemmän tai vähemmän rikkinäisiä. Tällä kertaa kävi kuitenkin niin, että molempien talojen kaikki palaset olivat ehjiä (hyvä Ikea), joten saatiin kasattua kaksi taloa.

Tämä taisi olla nyt jo neljäs joulu putkeen, kun ollaan pidetty yhdessä lasten ja serkkuni tulevan morsiamen Viivin kanssa talonrakennustalkoot. Viime ja toissavuonna me tehtiin myös suklaatalo, muistatteko? Viivi on ollut yleensä vastuussa talon pystytyksestä ja me ollaan keskitytty koristeluun – aika hyvä diili vai mitä?

viivillä3

viivillä4viivillä5

Innostuttiin myös tekemään toisillemme pantomiimi-esityksiä, joita koitettiin kilpaa arvata, kunnon heittäytymistä. Jos olette vikkeliä niin ehditte ehkä näkemään taidonnäytteemme Instagram-storyjen puolelta ennen kuin ne poistuvat.

viivillä6viivillä7viivillä8

Viivin oma piparkakkutalo on vähän nextillä levelillä, valot ja kaikki! No, ehkä mekin vielä joku joulu päästään samalle tasolle. Ainakin meidän Rebellä on kärsivällisyyttä ja taitoa näperrellä kaikenlaista pientä, toisin kuin mulla tai Samuelilla.

Mulla on niin hyvä fiilis tästä viikonlopusta, näitä juttuja lisää, kiitos. Oon myös niin valmiina tulevaan viikkoon, pesukori on kerrankin tyhjä ja kaikki kotihommat ovat mallillaan. Huomenna on tarkoitus suunnata jouluostoksille äidin kanssa, toivottavasti saisin heti kerralla hoidettua suurimman osan lahja-asioista kuntoon. Oletteko te jo hankkineet tai miettineet joululahjoja?

viivillä9

Leppoisaa sunnuntaita teille tyypit,
kiitos kun olette siellä <3

-Maj

1 Comment

  1. Talvi 9.12.2019

    Mitä merkkiä ja mistä nuo Viivin tossut?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *