Viikonloppu se vilahti vaan ohitse, tehtiin vuoden viimeinen metsäretki ja nukuttiin hyvin. Säästin ne joulukiireet tälle maanantaille, mutta hiljalleen alkaa vaikuttaa ihan hyvältä. Jouluna on tiedossa lomaa, mutta myös aika paljon matkustelemista, sillä parin päivän sisällä ajellaan viitisen tuntia Ylivieskaan ja takaisin. Paluupäivänä jatketaan matkaa samoilla vauhdeilla Helsinkiin ja sieltä seuraavana aamuana aina Tanskaan saakka. Saapa nähdä miltä meidän kuusi-raukka näyttää, kun tullaan takaisin kotiin seuraavan vuoden puolella?

xmasxmas2

Asukuvia ei ole hetkeen blogissa näkynytkään, eipä kai niissä toisaalta mitään näkemistä olisi ollutkaan. Muutamat pikkujoululookit olisi ihana ollut saada tallennettua, mutta yleensä siinä käy niin, että kuvaaminen jää juhlatohinoiden jalkoihin.

Tämä kuvien kuvien makuupussitakin huppu suojanani olen selvinnyt läpi harmaiden sateisten päivien. Itseasiassa muhkea arkitakkini on löytänyt tiensä pikkujoulumekkojen suojaksi, mukavuus ennen kaikkea :)

xmas4xmas5

Pipo – Jonnalta lainassa
Huivi – & Other Stories
Takki – Elvine
Housut – Bubbleroom *saatu kampanjan yhteydessä
Kengät – Samsoe & Samsoe

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *