breku1

 

Kolme hyvää asiaa päivässäni

Tämä päivä on ollut tavallinen, mutta juuri sellaisella hyvälltä tavalla. Tein meille ruuaksi hamppareita ja Samuel fiilisteli niitä ihan täysillä, ruoka ei ollut pelkästään hyvää – vaan tosi hyvää. Pojan lautanen tyhjeni supervauhtia, salaatti kavereineen meni hampparin välissä alas ihan huomaamatta, kehu oli siis selvästi aito. Sain hoidettua ruokakauppareissun (inhokkini, etenkin jos joudun menemään yksin) alta pois ja toivon mukaan meillä riittää ruokaa koko viikoksi. Sovittiin myös tänään spontaanisti iltapala-treffit vielä tälle Illalle Even ja lasten kanssa – onneksi tartuin puhelimeen!

Kolme hyvää asiaa minussa

Mietin alkuvuodesta asioita, joissa haluaisin olla parempi – ja tiedättekö mitä? Olen ollutkin! Esimerkiksi itapalatreffejä ystävien kanssa oli suunnitelmissa ja nyt on sellaiset tulilla, eikä se ole ainoa asia, missä olen petrannut, hyvä minä! Olen kuulemma myös hauskaa seuraa ja joo, ehkä saatan omastakin mielestä olla aika hauska, jos sille päälle satun. Osaan monia asioita ihan hyvin, en ole oikeastaan missään asiassa superhyvä, mutta kuitenkin osaan kuitenkin vähän kaikenlaista. Ajattelin ennen, että se on heikkous, mutta ehkä se onkin yksi hyvistä asioista minussa?

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Perhe tulee aina ensimmäisenä, lapset ovat paras asia elämässäni. Olen myös tosi kiitollinen ympärilläni olevista ihmisistä. Ystävät voi valita – perhettä ei, joten erittäin onnekkaitahan tässä ollaan; mua on siunattu ihanalla perheellä ja jostain syystä huipputyypit ovat halunneet valita juuri minut ystäväkseen. Työni on mielekästä ja vaihtelevaa ja tämä kotikin on aika kiva. Tarkemmin ajateltuna, mulla on paljon hyviä asioita elämässäni. Mainitaan nyt vielä koira ja mies, juurikin tässä järjestyksessä, ei vais :D

 

breku2

 

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

Pitkät, hitaat ja runsaat Jonaksen tekemät aamiaiset! Kuvissa on itseasiassa meidän viime sunnuntain aamupala. Avanto- ja metsäreissut. Kaikenlaiset pelit, joita ollaan pelailtu ihan hulluna! Niin ja se, että mulla on energiaa enemmän kuin koko viime kuussa yhteensä.

Kolme hyvää asiaa blogissani

Te lukijat olette paras asia täällä blogissa. On ollut kiva saada teiltä pitkästä aikaa kommentteja, kiitos niistä. Mun mielestä on myös aika hyvä juttu, että tämä blogi päivittyy taas useammin. Niin ja tuntuu aivan käsittämättömältä, että olen kirjoittanut tänne säännöllisesti jo pian 11 vuotta ja vielä hullumpaa, että jotkut teistä ovat lukeneet postauksiani aivan alusta asti – on sekin kyllä aika hyvä juttu toisaalta <3

 

breku3

Mun mielestä kannattaa säännöllisesti miettiä tai listata näitä hyviä asioita. Kun keksii yhden, niin siitä se lähtee ja kohta on mielessä jo monta hyvää juttua. Mun äidillä on tapana usein kysyä, että onko mitään hyvää tapahtunut, jos sorrun liiaksi valittamaan. Samoin saatan haastaa välillä ystäviäni kertomaan yhden kivan jutun heidän päivästään. Viimeksi sain vastauksen, että ”se, kun soitit ja sain puhua sun kanssa”<3

On vähän kurjaa sanoa, mutta yleensä negatiivisia asioita ei tarvitse varsinaisesti miettimällä miettiä, itsestään löytää miljoona huonoa puolta ja kohtaa helposti, mutta kolmen hyvän asian keksiminen ottaa paljon aikaa.

Voisinpa sanoa jokaiselle teistäkin jotain kivaa, hyvää tai kaunista juuri tänään. Muista ainakin, että sinä riität, just tuollaisena, ihanana itsenäsi!

-Maj

2 Comments

  1. Inkku 15.1.2020

    1.Klo on vähän yli 9 ja olen viettänyt aikaa uimahallilla 2 tuntia. 2.Aamupala odotti kotona valmiina 3 hyvä varmaan tapahtuu vielä tänään. Inspiroiva kirjoitus sinulta, kiitos!

    Vastaa
  2. Tyllerö 15.1.2020

    Mä oon pitäny myös omana huonona puolena sitä et en oo missään super hyvä, vaan osaan kaikesta vähän. Välillä töissä ahdistaa, et pitäis osata paremmin edes joku juttu. Mut ehkäpä se onki sit hyvä asia mussakin 😅

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *