Viime kesästä saakka olen suunnitellut meneväni vietnamilaishenkiseen Lie Mi  -ravintolaan lounaalle. Lounasvaihtoehtoja puntaroidessa mieleen tulee aina vaan ne samat, hyväksi todetut lounaspaikat – tai sitten pää lyö ihan tyhjää? Pitäisi kirjoittaa puhelimen muistioon lista kaikista mahdollisista lounaspaikoista, jotka on vielä testaamatta.

No, joka tapauksessa tällä viikolla vihdoin pääsiin Hämeenkadun Lie meen, parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Rento Lie mi muistuttaa sisustukseltaan vähä aasialaista katuruokalaa, astioita myöten kaikki on värikästä. Moni on hehkuttanut Lie Men keittoja, dumplingseja ja Shanghai tacoja.

liemiliemi5liemi4

Lie Men lounaslista vaihtuu päivittäin, viime maanantain vaihtoehdot näkyvät tuossa yllä olevassa kuvassa. Lounaaseen (11,30) sisältyy myös runsas salaattibuffet sekä kahvi tai tee. Tilasin Curry-annoksen kanalla ja Jonas testasi nuudelit. Annokset eivät olleet tulisia, mutta makua kuitenkin riitti. Mulla on tapana lisätä chiliä kaikkiin mahdollisiin ruokiin ja ilahduin, kun Sriracha-purkki löytyi pöydästä, hahah!

liemi3liemi2

Lie Mi Tampere
Hämeenkatu 14

Ma – To 11-22
Pe 11-23
La 12-23
Su 12-22

liemi6liemi7

Ensimmäinen Lie Mi -ravintola avattiin Helsinkiin ja nyt tällä hetkellä rafloja on useampi; Kampissa, Töölössä ja Kalliossa. Ehdottomasti pitää mennä Lie Meen uudestaankin, mutta ensi kerralla tilaan niitä paljon hehkutettuja dumplingseja ja tacoja.

-Maj

 

3 Comments

 1. Elli 24.1.2020

  Moikka,
  Vähän ruokateemaan liittyen kyselisin yhden vanhan reseptin perään, muistan tehneeni tätä sun blogista vuoden 2013 tienoilla useamman kerran! Siihen tuli raakaa riisiä pohjalle ja kasviksia päälle, ehkä myös sulatejuustoa? Sitten mielestäni uuniin, mutta en muista sen tarkemmin enkä löytänyt blogista reseptien takaa. Sattuisitko muistamaan näillä tuntomerkeillä mikä helppo arkiruoka oli kyseessä?

  Vastaa
 2. Elli 28.1.2020

  Mahtavaa, kiitos! Pekonihan se salainen ainesosa oli! Lähtee heti työn alle :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *