Teittekö te lupauksia tälle vuodelle? Millaisia? Mulla on ollut perinteisesti tapana olla lupaamatta yhtään mitään, mutta silti olen listaillut asioita, joita haluaisin tehdä tai asioita, joissa haluaisin olla parempi. Saran eilen kirjoittama hyvän olon tavoitteet -lista oli mun mielestä just ihana.

bo1

Paita – Samsoe & Samsoe
Housut ja kengät – Zara
Laukku – See by Chloé

Kuvat – Jonna Leppänen

 

bo2

Tänä vuonna minä…

– Kurvaan useammin PURA:n toimistolle tekemään hommia. Saan paljon enemmän aikaiseksi toimistolla, kuin mitä kotona. Toki joskus on myös ihana jäädä istuskelemaan kotiin koneelle, mutta siitä lipsuu vähän liian helposti mihin milloinkin, tyyliin tyhjentämään pyykkikonetta tai tekemään muita vastaavia kotiaskareita, joihin hujahtaa äkkiä se puolisen tuntia. Meidän toimistolla on myös ihanat tyypit, jotka piristävät synkempääkin päivää. Pusuja Salmalle, Jasminalle ja Repelle :*

– Yritän viedä lapsia sporttisten aktiviteettejen pariin. Luistelu ja pulkkamäki ovat kivaa yhteistä tekemistä,  mutta näillä keleillä ehkä trampoliiniparkki tai seinäkiipeily toimivat paremmin.

– Jatkan avantouintia säännöllisesti, tällä hetkellä käyn saunalla kerran viikossa. Se tekee hyvää niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

– Ostan vähemmän ja harkiten. Syksyllä kävin läpi vaatekaappini oikein kunnolla, enkä vaan siksi, että voisin täyttää kaappini uusilla vaatteilla.

– Soitan ja laitan viestiä useammin ystäville. Olen tänä vuonna ollut vähän huono ystävä, myönnetään. Ystävät ovat mulle kuitenkin kaikki kaikessa. Tähän vuoteen tarvitaan enemmän spontaaneja kahvitteluhetkiä ja yhteisiä aamu- ja iltapaloja. Sohva on vienyt ihan liian usein voiton kaikesta ja olen jäänyt kotiin nyhväämään.

bo4

– Haluan järjestää tyttöjen sportti- tai hyvinvointipäivän! Meillä oli ihan mielettömän kivaa loppukesästä, kun käytiin lenkillä, uimassa ja kiipeilemässä tai viime vuoden ystävänpäivänä, kun oltiin porukalla Kuumassa.

– Valmistaudun lasten synttäreihin a j o i ssa. Maaliskuu on molempien lasten synttärikuukausi ja aina se jotenkin pääsee yllättämään. Samuelin synttärikekkerit järjestetään 100% varmuudella jossain muualla kuin kotona, niin ehkä sitä voisi yllättää itsensä ja muut varaamalla paikan jo nyt?

– Yritän tosissani olla vähän lempeämpi itselleni, monessakin mielessä. Tämän postauksen kuvat jäivät julkaisematta syksyllä, koska näytin mielestäni jotenkin niin pahalta.

bo5

– Säästän. Äiti ja isä varmaan tekevät aaltoja tätä lukiessaan :D Kaikki mun säästöt hupenivat asuntoon ja nyt olisi ehkä aika taas keskittyä miettimään omia kulutustottumuksia. Ensimmäinen mieleeni tuleva asia, josta voisin helposti säästää on ulkona syöminen. Kotona kokkaaminen ja suunnitelmallisuus taitavat olla avainsanoja tässä asiassa.

bo6

En kuitenkaan lupaa mitään,
mutta teen parhaani ;)

-Maj

3 Comments

 1. Ida 8.1.2020

  Sinun hiukset näissä kuvissa on i-h-a-n-a-t! Niin paksun ja elinvoimaisen näköiset ja sävy on todella kaunis. Vau!

  Ajatukset alkavalle vuodelle kuulostaa hyvältä, aion itekki kunnostautua säästöasioissa erityisesti, kylppäriremontti pitäis saada tehtyä tänä keväänä, ja siihen kyllä uppoaa rahaa.

  Kaikkea hyvää sun alkuvuoteen! :)

  Vastaa
  • Maj 12.1.2020

   Kylppäriremppa on kyllä iso projekti ja tosiaan syö rempoista varmaan eniten rahaakin? Kiitos ihanasti kommentista ja kaikkea hyvää sinne kans, toivottavasti saadaan nauttia aurinkoisista kevätpäivistä pian <3

   Vastaa
 2. Laura 16.1.2020

  Minä päätin kanssa vähentää kuluttamista, mm. vaatteiden hankitoja vaikken nyt niitä niin paljon edes nyt tee. Vähemmän mutta laadukkaampaa, eettisempää ja kestävämpää. Tein oikein budjetin, johon erikseen laitoin varatut varat hankintoihin ja tavoitteeksi max. 8 kpl (pl.- alus ym. vaatteet) hankintoja vuodessa. En edes tiedä onko se paljon vai vähän (!!) mutta mielenkiitoista seurata joka tapauksessa. Olen myös huomannut, että kun en hankikaan jotain niin mielihyvä on vähintäänkin se sama kuin, että hankkisin. Joten, yltiökuluttamista vastaan!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *