Viikonlopun jäljiltä olo on todella levännyt. Kerrankin voin sanoa, että olen valmiina uuden viikon haasteisiin ja energiaakin riittää – ehkä muutamilla aurinkoisilla päivillä saattaa olla osuutta asiaan?

Ehdittiin myös Jonnan kanssa hyödyntämään yksi viime viikon valoisista iltapäivistä kuvaushommiin, ja nyt saankin pitkästä aikaa jakaa teille asukuvat.

pilkkumekko1

Joulu oli ja meni, mutta punaiset huulet ovat aina ajankohtaiset, samoin Gauharin ihanat korvikset. Punaiset yksityiskohdat ja mekon pilkut yhdessä tekevät tästä asusta jotenkin  leikkisän. Zaran pilkkumekko on ollut mitä monikäyttöisin, olen mennyt se päällä jo useampiin illanviettoihin ja se mekko päälläni jopa jouluaattona, tietenkin silloin oli myös kirkkaanpunaista niin kynsissä kuin huulissakin.

Pitkähihaiset, midimittaiset mekot ovat kätsyjä, kun niitä voi käyttää käytännössä ympäri vuoden. Tämänkin mekon kanssa sopii oikeastaa mitkä tahansa kengät; tennarit, saappaat, avokkaat, ballerinat ja vaikka maiharit. Vaihtelua saa heittämällä vaikka neuleen mekon päälle ja jos matsku on vielä rypistymätöntä, niin mekosta saa täydellisen matkustuskaverikin.

pilkkumekko2

Korvikset – Gauhar *saatu
Takki – & Other Stories
Mekko – Zara
Laukku – See by Chloé
Kengät – Zara

Kuvat – Jonna Leppänen

 

pilkkumekko3pilkkumekko4pilkkumekko7

Tältä näyttää siis mun luottomekko!
Löytyykö sun kaapista jokaiseen tilanteenseen sopiva mekko tai onko sellainen vielä hakusessa?

-Maj

 

6 Comments

 1. Leksa 13.1.2020

  Tosi kiva mekko. Täällä hakusessa.

  Vastaa
 2. Näyttää tosi kivalta. ❤️ Hakusessa on vielä.

  Vastaa
 3. Hanna J 14.1.2020

  Hei, tosi kiva asu + huulet🌹 mikähän huulipuna tuo on, merkki ja sävy?
  Kevään odotusta toivottaa Hanna

  Vastaa
  • Maj 15.1.2020

   Voi kiitos :) Huulipuna on Loreal x Isabel Marant, sävy palais royal field. Niin ja samoin sinne, kivaa kevään odotusta, toivottavasti saadaan nauttia pian aurinkoisista päivistä – alkais riitteleen jo tää sade!

   Vastaa
 4. Annika 14.1.2020

  Ihana mekko, ootkohan hankkinut vastikään vai aiemmin jo? :)

  Vastaa
  • Maj 15.1.2020

   Hei, kiitokset, tykkään itsekin kovasti :) Ostin mekon muistaakseni marraskuussa!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *