Hiljalleen on käännettävä katse uuteen vuoteen ja vaikka ihan ensimmäisenä tähän uuteen viikkoon. Olen pysytellyt hiljaisena somessa, muutamia instapäivityksiä lukuunottamatta. Nyt tuntuu siltä, että on aika tulla takaisin.

Joululomalla tehtiin mutka Ylivieskassa, lumiset maisemat ilahdutti ja ilokseni joulupäivän perinteinen pulkkamäkireissukin onnistui. Kuten sanottua, uusi vuosi vaihtui Tanskassa, Bornholmin saarella. Tanskalaiset eivät tosiaan säästele ilotulitteita hankkiessaan, taivas näytti ihan mielettömältä vuoden vaihtuessa.

ranta2ranta5

Mitä kaikkea me sitten sielä Tanskassa hommailtiin? Syötiin, ulkoiltiin ja oltiin vaan. Puuhailtiin lasten kanssa kaikenlaista. Käveltiin monta kertaa lähellä olevaan rantaan. Bornholm on todella kaunis saari tähänkin aikaan vuodesta, kesästä puhumattakaan.

Suomessa on ollut niin pimeää pitkään, että kaikki se valon määrä melkein sattui silmiin. Lennot sujuivat lasten kanssa hyvin, samoin bussi- ja lauttamatkat. Ainoastaan takaisinpäin tullessa merenkäynti oli sen verran hurjaa, että puolet matkustajista hengitteli (ja vähän muutakin) paperipussiin, meikäläinen mukaanlukien.

RANTAranta3

Kotiin oli myös ihana palata. Ensimmäiseksi suunnattiin Rauhaniemeen rauhoittumaan, uimaan ja saunomaan. Piti kai päästä pesemään reissupölyt pois. Joulukin tuli raivattua pois ja koti tuntuu suursiivousten jälkeen raikkaalta. Uusi paperikalenteri on korkattu ja ensimmäiset merkinnät on tehty. Loppuvuoteen tuli myös tosi surullisia uutisia, joten tunteet ovat olleet vähän ristiriitaiset.

ranta4ranta6ranta7ranta8

Pienen hengittelemisen jälkeen taidan olla valmis uuteen vuoteen.
Toivon todella, että tämä vuosi 2020 olisi edeltäjäänsä lempeämpi ja kevyempi.

-Maj

3 Comments

 1. Taina 7.1.2020

  Kiva kuulla sinusta taas, olinko jo odottanut. Oikeen Hyvää vuotta 2020❤️

  Vastaa
  • Maj 12.1.2020

   Jee :) Kiva kuulla, että siellä jaksetaan seurailla <3

   Vastaa
 2. Eve 7.1.2020

  Surullisille uutisille <3 kiva silti kun oot bäk!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *