majhemma

Viime viikko sujui vauhdikkaasti, lähdettiin reissuun tiistaiaamuna ja palattiin takaisin kotiin perjantaina illalla. Ajeltiin Seinäjoelle, Vaasaan ja sieltä Raumalle. En kai ole käynyt koskaan aikaisemmin Raumalla ja kaupunki yllätti positiivisesti söpöydellään. Syötiin illallista Kalatorilla, vitsit miten hurmaava paikka ja ruokakin oli niin hyvää. Harmittaa vähän ettei tajuttu ottaa hotellihuonetta Vanhasta Raumasta, joka on siinä ravintolan yhteydessä – tai toisinpäin. Keskiviikkona vierailin yhteistyön merkeissä Oraksella, pääsin käymään heidän showroomilla ja tutustuin paremmin yritykseen ja sekä tuotteiden historiaan– katsoitteko storyt Instagramissa?

Raumalta matka jatkui Turkuun Hennan luokse. Käytiin Järvelässä uimassa ja ihastuin paikkaan oitis. Siellä oli useampia erilaisia saunoja ja saunojen aukiolojen puitteissa siellä on lämpimänä myös pari paljua, jos avantouinti ei kiinnosta. Järvelän telttasauna ja paljut jäivät tällä kertaa testaamatta, mutta aivan varmasti palaan myöhemmin uudelleen, toivottavasti vielä ennen kevättä.

Oli kuitenkin niin Ihana päästä viikonlopuksi kotiin. Viikonloppunakin tuli käytyä saunalla, retkeilemässä, keilaamassa ja myös ihan vaan oltua. On parasta aloittaa viikko sillä fiiliksellä, että on levännyt tarpeeksi ja on taas energiaa.

majhemma2

Superkivaa alkanutta viikkoa kaikille!
Olisi mukava kuulla, että millaisilla fiiliksillä siellä ollaan aloiteltu maanantaita?

-Maj

1 Comment

  1. Rena 27.1.2020

    Oh, I see you had really a good time there!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *