Viikonlopun suurin saavutus on eteiseen ilmestynyt työpiste ja jos totta puhutaan, niin sekään ei varsinaisesti vaatinut multa yhtään mitään ponnisteluja. Täällä ollaan eletty täydellisen kaaoksen keskellä perjantaista asti. Ihanat suunnitelmat tortillaillasta ystävien sekä lasten kanssa meni vähän pieleen, kun olin huonovointinen työpäivän jälkeen. Tärisin kahden täkin alla, ilmeisesti kroppa ilmoitti pienellä kuumeella, että oli aika levätä.

Lauantaina mystisestä kuumeesta ei ollut enää tietoakaan, kävin synttäribrunssilla ja ilta otettiin rennosti lasten kanssa. Niin ja siis se kaikista tärkein eli työpiste meinasi unohtua. Olin valmistautumassa brunssille, kun ystäväni isä soitti, että hän olisi lähistöllä työkalupakkeineen, joten eiköhän laiteta paikkoja kuntoon. Niin me sitten laitettiin yli neljä kuukautta lattialla lojunut String-kokonaisuus seinään kiinni. Se oli tarkoitus tulla lastenhuoneeseen, mutta eihän se mahtunutkaan sille seinälle, mihin olin sitä ensisijaisesti kaavaillut.

string työtila

Päätettiin käyttää spontaanisti eteiseen jäänyt ”hukkatila” hyväksi ja iskettiin hyllykkö siihen, vähän samaan tapaan, kuin mitä se oli vanhassakin asunnossa – ja sama poikakin se siinä istuskelee. Odottelen vähän valoisempaa hetkeä ja kuvaan teille eteisen paremmin, mutta mun mielestä hylly sopii hyvin tuohon tilaan.

-Mari

2 Comments

  1. Inkku 21.1.2020

    Sopii kyllä hyvin👍

    Vastaa
  2. Jenna 29.1.2020

    Ite laitoin just oman työpisteen kuntoon ja mies rakensi tehokkaan koneen, hyvä näyttö ja näytönohjain, mekaaniset näppäimet (vaihtuvilla valoilla jee!), hyvä hiiri jne! Ihan mahtavaa kun nyt pystyy pyörittämän kaikki vaativatkin ohjelmat parissa sekunnissa :) plus työpiste visuaalisesti kaunis kun kaikki sai valkoisena ja valoilla (pystyy vaihdella vaikka mitä värejä/valaistusohjelmia). Nyt hankinnassa vielä hyvä työtuoli, sillä haluan että se on oikeasti ergonominen työkäyttöön! Läppäriin en enää palaa nyt kun on vihdoin kunnon työkone. Millanen sun kone, näppikset ja hiiri on ja onko ammattilaistasoa? Vai riittääkö joku normitaso blogin päivittelyyn? Ootko hommaamassa vielä ns. oikeaa työtuolia tohon vai työskenteletkö yleensä puutuolilla? Työtuolit tietty maksaa jonkun verran, niin kaikki ei halua satsata :) Ite oon nyt ihan innoissani kun oon vihdoin saanu unelmien työpisteen ja samat hommat hoituu 50% nopeammin kun on panostanut!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *