Kerroinkin jo, että saimme muutama viikko sitten eteisen työpisteen ystäväni isän avustukselle valmiiksi. Sama String-hylly on seilannut kodista toiseen ja aina se vaan löytää jostain paikkansa.

Olin suunnittellut laittavani hyllyn lastenhuoneeseen, mutta se ei mahtunutkaan sille varatulle seinälle, joten se päätyi siksi eteiseen, aivan kuten edellisessäkin kodissa. Toisaalta; lapsilla on nyt ainakin enemmän tilaa huoneessaan ja läksyjä tehdään aina yhdessä keittiönpöydän äärellä. Lastenhuoneeseen on tulossa jossain vaiheessa isompia muutoksia, sängyt alkavat käydä pieniksi ja muuten haluaisin laittaa siellä kaiken uusiksi.

eteisessä1

Tältä meidän eteinen näyttää, kun tullaan sisään. Oikealla puolella on peililliset liukuovikaapit ja vasemmalla puolella oleva seinä on toistaiseksi tyhjä. Tepon takana on lastenhuoneen ovi. Säilytystilaa meillä voisi ola paljon enemmän, Kartellin Componibilin tilalle voisi hyvin olla lipasto tai naulakoita tai sekä että.

eteisessä3

Muuton valaisin on uusi, siitä ollaan tässä perheessä kahta mieltä. Mun mielestä se kuitenkin on kiva. Valon voimakkuutta saa säädeltyä ja sitä voi säätää niin, että valo tulee lampun molemmista tai vaan toisesta päästä.

eteisessä4eteisessä5eteisessä2

Tepon mielestä tämä on ihan toimiva eteinen – mitä mieltä te olette? Toki pienellä muutoksilla sitä kaivattua säilytystilaa saisi lisää ja kukkataulun tilalle me ollaan mietitty Tanskan karttaa :)

-Maj

7 Comments

 1. Tiina 5.2.2020

  Kaunis on.

  Vastaa
 2. Hellu 5.2.2020

  Toimivalta näyttää. Ihana Teppo ❤

  Vastaa
 3. Jenna 6.2.2020

  En ite tykkäisi et työpiste on eteisessä, sillä ois ihan painajainen työnteon kannalta (joku ramppaa aina ovesta edestakaisin). Mut fiksu ratkaisu jos on pieni asunto ja ei mahdu muualle! Meillä oli opiskelijayksiössä tolleen ja menetteli se väliaikasesti kun meitä oli vaan kaks :) Muuten näyttää oikein kivalta eteinen!

  Vastaa
 4. Melli 6.2.2020

  Onpas kiva kun eteisessä on pieni ikkuna, tuo niin paljon valoa! Ja Stringhän sopii tuohon ihan täydellisesti!

  Vastaa
 5. Meiju 6.2.2020

  String sopii paikkaansa täydellisesti! 😍 Meillä on myös ollut työpiste Artekin hyllyillä sekä olkkarissa, että eteisessä. Lapset rakastaa tehdä puuhiaan keittiön pöydällä, mieheni istuu sohvalla läppärisylissä, joten työhuone menisi hukkaan 🙈😅

  Vastaa
 6. Mermar 9.2.2020

  Loistavaa ottaa tila eteisestä käyttöön, varsinkin kun siinä on ikkuna!

  Vastaa
 7. Leena 11.3.2020

  Voi pikkunen Teppo 😘 Työpiste näyttää mielestäni ihan toimivalta ☺️

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *