Heti, kun päästiin heittämään hyvästit tammikuulle, niin talvi alkoi – ainakin täällä Tampereella… Juuri kun ehdin paasaamaan, että lumi tulee ihan varmasti siinä vaiheessa, kun se ei ole enääollenkaan toivottua. Tehtiin tänään lasten kanssa miltei kaksimetrinen lumiukko tuohon meidän pihalle ja nyt jännitän, että onko se siinä vielä huomenna.

Tällä viikolla olen käynyt käynyt  presseissä, ihastellut kevään kosmetiikkauutuuksia ja niistä innostuneena olen yrittänyt kuvata meikkiaiheisia storyja, onnistumatta kuitenkaan samaan mitään julkaisukelpoista aikaiseksi. Torstaina juoksin paikasta toiseen koko päivän Helsingissä ja päädyin sen jälkeen ihan liian hienolle illalliselle siihen nähden, että olin kastunut päivän aikana läpimäräksi enemmän kuin viisi kertaa; näytin uitetulta koiralta. Nyt taisin kaunistella, sillä uitettu koira näyttää oikeasti ihan söpöltä. Niin ja tietenkin juuri tuona päivänä oli päättänyt pukeutua mukavasti lenkkareihin ja juoksutrikoihin.

Lisäksi olen elänyt tavallistakin tavallisempaa arkea, lenkittänyt koiraa ja kokkaillut arkisia ruokia, puuhaillut lasten kanssa sitä mitä yleensäkin eli tsempannut taistellut läksyjen kanssa, ollut erotuomarina, patistellut iltapesulle ja peitellyt sänkyyn. Eilen käväisin ystäväni järjestämän meikkikoulun mallina. Kaikenlaista sitä on tullut tehtyä ja silti tuntuu siltä, että en ole saanut käytännössä aikaiseksi yhtään mitään.

talviasu1

Onnistuin tällä viikolla yhden kerran pukeutumaan ainakin oman mittapuuni mukaan ihan  fiksusti, siitä on nämä kuvat todisteena. Tämä kuvien takki on aina kiva, sain sen aikoinaan pr-lahjana ja se on ollut jo useamman vuoden mulla käytössä. Blogissakin takki on vilahdellut, kurkkaa vaikka täältä, täältä tai täältä. Tämä aika vuodesta ei ole itselleni mitenkään kovin inspiroivaa aikaa pukeutumisen suhteen – mutta toisaalta, onko se kovinkaan monelle muullekaan? Samat lempparineuleet kiertää viikosta toiseen ja se on toisaalta ihan todella hyvä niin. Uskon pukeutumisinspiraation nostavan päätään taas vähän keväämmällä.

talviasu5talviasu2talviasu3

Pipo – Nanso *saatu
Käsineet – H&M
Takki – KappAhl *saatu 
Housut – Vero Moda
Kengät – & Other Stories
Laukku – Balenciaga

Kuvat – Jonna Leppänen

 

talviasu4

Mukavaa viikonloppua kaikille! 

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *