Aurinkoista tiistaita tyypit. Ihan älyttömän kaunis sää ja ihana auringonpaiste tuolla ulkona, oltiin Tepon kanssa aamulenkillä lähimetsässä niin innoissamme, että pysähdyttiin juttelemaan vastaan tulleelle vanhemmalle miehelle. Mies oli ottanut kahvit termariin ja tullut nauttimaan aurinkoisesta aamupäivästä metsälenkille, jotenkin ihana idea, pitäisi itsekin kokeilla.

Seuraavaksi pakkaillaan Samuelin kanssa vähän kamoja (+ Teppo) mukaan ja suunnataan kohti pohjoista, Rebekka otti varaslähdön ja meni edeltä mun vanhempien kanssa. Parasta, että siellä suunnalla on sittenkin lunta ja pakkasta – ja kuulemma paljon! Edellisestä reissusta Ylivieskaan on ehtinyt vierähtää jo tovi, joten pitkästä aikaa kiva lähteä. Oltiin me toki siellä jouluna piipahtamassa, mutta kahdessa päivässä ei ehtinyt paljoa.

samuelteppo1samuelteppo2

Samuelin neule ja housut – Zara

samuelteppo3

Tämän tyypin kanssa automatkalla varmasti riittää juttua, kuten aina yleensäkin. Tänään me ollaan ehditty miettimään jätevesijärjestelmää ja pohdittu, miksi serkkujen kanssa ei voi mennä naimisiin. Samuel on kasvanut tänä vuonna ihan silmissä, senttejä ja muutenkin. Ensi kuussa meillä vietetään molempien lasten synttäreitä ja aina se tuntuu vähän haikelta. Kymmenen ja kahdeksan, eivät he ole mitään mamman pieniä enää.

samuelteppo4

No mutta, nyt palaan takaisin pakkauspuuhiin ja toivotan teille sydämeni pohjasta ihanaa päivää, kevät on tulossa.

-Maj

5 Comments

 1. Rena 25.2.2020

  You looks fantastic in these pieces!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Annis 27.2.2020

  Lapsilla on aina hyviä pohdintoja mutta sen verran korjaisin, että monien maiden (ja Suomi niiden joukossa!) lainsäädännön mukaan serkut todellakin saavat mennä naimisiin!

  Vastaa
  • Maj 27.2.2020

   Hyvä että korjasit, mä luulin toisin <3

   Vastaa
 3. Sarppa 27.2.2020

  Suomessahan saa lain mukaan mennä serkun kanssa naimisiin, eli oliko kyseessä vain mielipidekeskustelu? 😄

  Vastaa
  • Maj 27.2.2020

   No vitsit, tää oli kyllä mun omaa tietämättömyyttä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *