*Kaupallinen yhteistyö, Oslo Skin Lab & Asennemedia

Otin 2019 keväällä Oslo Skin Lab kollageenijauheen osaksi päivittäisiä rutiinejani. Ennen kollageenijauheen käytön aloittamista kävin Tampereen KC Clinicillä Visia -ihoanalyysissä. Ihostani mitattiin mm. ryppyjä, juonteita, tasaisuutta, pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Kolme kuukautta kollageenijauhetta käytettyäni oli aika käydä uudelleen ihoanalyysissä ja sen mukaan muutoksia oli tapahtunut; ihoni kimmoisuus on lisääntynyt yhdeksästä prosentista kolmeenkymmeneenseitsemään prosenttiin. Omastakin mielestän ihossa oli havaittavissa muutoksia, etenkin kasvojeni iho tuntui raikkaalta ja heleämmältä kuin aikaisemmin.

osloskinlab1

Lyhyesti kollageenista; se on proteiini, jota esiintyy kehossa luonnostaan. Kehon ja ihon kollageenipitoituus alkaa laskea 30. ikävuoden paikkeilla. Nuoren ihmisen iho voi sisältää jopa 80 % kollageenia, mutta määrä alkaa hiljalleen pienentyä kolmenkymmenen vuoden iässä, tarkalleen noin 1–2 %:n vuosivauhdilla. Kollageeni on tärkein yksittäinen ryppyjä ehkäisevä sekä ihon kimmoisuuden ja elastisuuden säilyttävä tekijä.

Kollageenijauheesta on käyty paljon keskustelua, osa puhuu sen puolesta ja osa on vastaan. Kaveripiirissäni sisäisesti käytettävään kollageenijauheeseen luotetaan, aika moni ystävistäni on huomannut kanssani samanlaisia vaikutuksia ihon kimmoisuudessa, jotkut ovat kokeneet saaneensa helpotusta selluliittiongelmiin ja erään ystäväni käsivarsien pienet näppylät ovat hävinneet kollageenijauheen käytön myötä. On toki myös niitä, jotka eivät ole havainneet juurikaan mitään muutoksia ihossaan.

Kollageenia tulisi kumminkin käyttää säännöllisesti, että se vaikuttaa. Oslo Skin Labin kasvojen ihoa koskevissa tutkimuksissa koehenkilöt käyttivät tuotetta yli 8 viikon ja selluliittitutkimuksissa yli 6 kuukauden ajan, täältä pääset lukemaan lisää tutkimuksista kollageenin vaikutuksesta ihon kimmoisuuteen, ryppyihin ja selluliittiin.

osloskinlab2

The Solution kollageenijauhetta on super helppoa käyttää, yhdessä pakkauksessa tulee 28 päiväannosta eli 28 pientä pussukkaa. Useimmiten sekoitan jauheen ihan vain kylmään veteen ja hörppään sen aamupalan yhteydessä, samalla kun otan muutkin vitamiinit. Joskus kumoan jauheen puolen litran vesipulloon, jonka nappaan aamulla mukaan – tuleepahan samalla juotua vähän enemmän vettä. Jauhe ei ihan tosissaan maistu yhtikäs miltään, mutta toki sen voi halutessaan sekoittaa mihin tahansa juomaan tai ruokaan. Kollageeni kulkee mukana reissuissa kätevästi; lähtiessäni tarkistan montako päivää olen poissa kotoa ja heitän oikean määrän jauhepusseja kosmetiikkalaukkuuni.

osloskinlab3osloskinlab4

Ihoni tuntuu freesiltä reissun jälkeen. Päivetystäkin on vähän, suojasin tosin kasvoni huolellisesti auringolta ja pyrin muutenkin hoitamaan ihoani parhaani mukaan. Oletteko te kokeilleet Oslo Skin Labin kollageenijauhetta? Millaisia kokemuksia teillä on – ja mitä ajatuksia kollageenijauhe teissä herättää?

osloskinlab5osloskinlab6osloskinlab7

Haluaisitko lähteä testaamaan Oslo Skin Lab Kollageenijauhetta? Saat tilattua ensimmäisen pakkauksen ”MAGIC” -koodilla hintaan 22,80 € eli se tulee 60% edullisemmaksi ja jatkossa pakkausten hinta on 39,80 €.

Normaali Oslo Skin Lab -jäsenhinta  on 39,80 euroa. Jäsenille postitetaan uusi pakkaus joka 4. viikko. Yksittäispakkaus on aina normaalihintainen (56,90e) ja se tilataan joka kerta erikseen. Tilauksella ei ole sitoutumis- eikä irtisanomisaikaa sekä 14 päivän täysi palautusoikeus. Toimitus on aina ilmainen. 

-Maj

1 Comment

  1. Satu 28.12.2020

    Kiitos mielenkiintoisesta kirjoituksesta. Itsekin ohitin juuri tuon maagisen 30 ikävuoden rajapyykin ja monet tuttavani ovat alkaneet puhua kollageenista. Itse en ole vielä kokeillut, mutta olen mielenkiinnolla lukenut aiheesta. Olisihan se toki kiva saada ihon kimmoisuus säilymään sekä saada selluliittiin apua.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *