Se olisi taas viikonloppu käsillä – miten teidän viikko on sujunut tähän asti? Mun flunssa helpotti sen verran, että pääsin tänään kunnolla ulkoilemaan lasten kanssa. Aurinko on paistanut siniseltä taivaalta ja mietin, että kuinka pienet asiat loppujen lopuksi tekevät onnelliseksi. Onni se vaan piileksii hetkissä ja olisi tosi arvokasta oppia elämään tässä ja nyt, olemaan läsnä. Liikutuin kuullessani, että meillä onkin mahdollisuus päästä sinne savusaunaan huomenna, jee!

Eilen me hörpittiin kuumaa kaakaota vanhempieni terassilla, käytiin kirjastossa ja myöhemmin löhöiltiin lasten kanssa lueskelemassa kirjojamme siskonpedissä. Krabin lomalla luin paljon hehkutetun Emmi- Liia Sjöholmin kirjoittaman Paperilla toinen, se oli samaistuttava, rehellisen oloinen ja ehdottamasti lukemisen arvoinen kirja. Lisäksi lukaisin Mark Mansonin Kuinka olla piittaamatta paskaakaan. Olen koittanut Markin kirjan neuvojen mukaan kovasti olla piittamatta turhista asioista, mutta se ei olekaan aivan niin helppoa kuin miltä kuulostaa. No joka tapauksessa; ihan hyvä kirja, mutta loppua kohden se alkoi toistaa vähän itseään. Eilen lainasin kirjastosta ystäväni siskon suosituksesta Laura Mannisen kirjoittaman Kaikki Anteeksi – ja tähän asti se vaikuttaa hyvältä, mutta kyseessä ei tosiaankaan ole mikään hyvän mielen kirja, kiinnostava kylläkin.

lumi7lumi2lumi4lumi3lumi8lumi5lumi6lumi

Meidän Rebekka innostui kuvaamaan todenteolla, hiljalleen tarkennuskin alkoi sujua ja kuvista tuli kivoja. On tämä talvi vaan aika ihana täällä, vielä pari päivää saadaan nauttia!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *