Luovutin hetkellisesti meidän kodin sisustuksen suhteen siinä vaiheessa, kun sain hankittua olohuoneeseen sohvan – tai kai musta tuntui, että meillä on kaikki tarvittava ja voin keskittää energiat johonkin muuhun? :D

No, yleensä kuitenkin aina kevään sekä myös syksyn myötä sisustusinspiraatio nostaa päätään. Tavarat vaihtelevat paikkaa ja rättikin hakeutuu käteen helpommin  – ja niin, tänä keväänä taidetaan olla poikkeuksellisen paljon kotona, sen takia varmasti omat nurkat alkavat kiinnostella ihan eri tavalla.

olohuone5

Muutettiin tähän nykyiseen asuntoon viime syksynä ja sen jälkeen olen keskittynyt lähinnä vaan vähentämään tavaroita. Tässä asunnossa on enemmän neliöitä kuin vanhassa kämpässä, mutta ne extraneliöt taitavat upota lähinnä saunaan ja kahteen vessaan. Täällä on vähemmän myös säilytystilaa vanhaan asuntoon verrattuna, mutta hyvinä päivinäni (hehe) olen sitä mieltä, että kaappeja on aivan riittävästi. Olen huomannut meidän pärjäävän vähemmälläkin tavaralla paremmin kuin hyvin. Karsimiseen jää muuten helposti koukkuun ja olo kevenee sitä mukaan kun tavara vähenee.

olohuone1olohuone4olohuone6olohuone2olohuone3

Tältä meidän olkkarissa näyttää juuri nyt – leikkokukkia kaipaisin, mutta muuten mun mielestä on ihan freesiä :) Lundian hyllyn voisi järjestellä uudelleen, mutta mitä ihmettä siihen laittaisin ja miten?

-Maj

2 Comments

 1. Anni 21.3.2020

  Mistä tuo sohva on? Onko siinä hyvä istua/oleskella? Kivan näköinen ja uuden sohvan tarve olisi täälläkin, mutta mietityttää, onko tuolla oikeasti mukava loikoilla kun on noin syvä ja matala 🤔

  Vastaa
  • Maj 13.4.2020

   Moikka Anni! Mun mielestä tossa sohvalla on kiva köllötellä viiden tyynyn kanssa :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *