Uusi viikko pyörähti käyntiin ja täällä sitä ollaan jälleen kotosalla. Etäopiskelut ovat taas starttailleet lasten kanssa ja alkukankeudesta päästyämme hommat ovat sujuneet kuten pitääkin. Edellisessä postauksessa kerroinkin, että Rebekka sai valita itselleen 10- vuotissynttärilahjaksi vaatteita. Tyttö selaili H&M:n verkkokauppaa pitkään ja päätyi laittamaan ostoskoriin kolme vaatetta, jotka me laitettiin tilaukseen.

Rebelle on hiljalleen alkanut muodostua oma tyyli, hän haluaa päättää itse omista vaatteistaan. Se tuntuu tosi luonnolliselta ja koitankin olla puuttumatta hänen valintoihinsa, kunhan nyt ulos lähdettäessä on tarpeeksi päällä ja sitä rataa. Itselleni vaatteet ja tyyli olivat jo ihan pienenä tosi tärkeitä juttuja. Kaikkea tuli kokeiltua, ymmärrän kyllä senkin, että omaa äitiäni välillä kauhistutti mun asuvalinnat. Kaikista raskainta äidille taisi kuitenkin olla teinivuosieni alati vaihtuva hiustyylini: shokkivärit, rastat ja siili-mittaiset hiukset, niin ja katkotut kulmakarvat sekä alaikäisenä otettu kielilävistys. Jännityksellä odotan mitä tyttäreni teinivuodet tuovat tullessaan.

maanantai1

Paita – Gugguu *saatu
Lappuhaalarit – H&M

maanantai2maanantai3maanantai4

Lappuhaalarit olivat neidin ykkösvalinta, ne ovat kuulemma rennon tyylikkäät ja olen kyllä ihan samaa mieltä, söpöltä näyttävät. Ainoa miinus on, että ne ovat vähän kankeat ulkohousujen alla, mutta jospa kohta jo pärjäisi ilman. Rebekka käyttää tällä hetkellä kokoa 146 cm ja nämä kaikki vaatteet ovat juurikin sen kokoisia, eikä olisi ainakaan yhtään pienempiä voinut ottaa!

maanantai5maanantai6

Paita – Zara
Housut – H&M

Toinen valinta oli paljon yllättävämpi: mustat reisitaskuhousut. Näitä housuja en olisi osannut kyllä edes ehdottaa, enkä varmasti itse osaisi pitääkään, mutta kivaltahan ne silti näyttävät? Kangas on vahvaa ja näitä voi hyvin käyttää ulkona sitten kun niistä kuorihousuista voi luopua.

maanantai7

Mekko – H&M

 

Viimeinen valinta oli ombre-värjätty sifonkimekko, kesän juhlia varten. Toivottavasti tosiaan kesällä päästään juhlimaan, ihan mitä tahansa juhlia. Haluan itsekin laittautua ja heittää mekon päälle.

10-vuotiaalle voi olla aika vaikea keksiä synttärilahjaa, mutta tämä oli ainakin Reben mielestä superkiva lahja. Kivointa olisi tietenkin ollut mennä yhdessä ostoksille, mutta tässä tilanteessa me tyydyttiin ihan hyvillä mielin verkkoshoppailuun.

 

-Maj

8 Comments

 1. Mermar 6.4.2020

  Voi kuinka kivoja ja sieviä vaatteita tyttösi valitsi. Ei kohta äiti pärjää tyylissä tyttärelle.

  Vastaa
  • Maj 13.4.2020

   Haha, ihan totta, en taida enää nytkään pärjätä! Itsehän tilasin mustat jumppatrikoot :D

   Vastaa
 2. Tinkku 7.4.2020

  Tosi kivoja vaatteita Rebekka valitsi.

  Vastaa
 3. Noora 12.4.2020

  Ihana postaus, tyttäresi on kaunis <3

  Vastaa
 4. Kelly 13.4.2020

  Suloinen 10-vee! Voi, lukisin enemmänkin blogiasi mutta nykyään se päivittyy hyvin harvakseltaan..?

  Vastaa
  • Maj 13.4.2020

   Moikka, ihana kuulla ja näin kyllä on, päivitystahti on ollut heikkoa! Pitäisi saada jotain uutta inspistä ja intoa, onko sulla jotain toivepostausten aiheita mielessä?

   Vastaa
 5. Kelly 17.4.2020

  Arkipäivän jutut on parhaita, ei tarvii olla mitään erikoista tai hartaasti mietittyä <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *