*Kaupallinen yhteistyö, Oslo Skin Lab & Asennemedia

Vihdoinkin meikäläisen talvivaatteet on haudattu syvälle varaston uumeniin ja sandaalit sekä muut kesähepenet on puolestaan kaivettu esille. Täällä on jo aurinkovoiteetkin kovassa käytössä. Onko teillä ollut aikaa nauttia näistä aurinkoisista päivistä?

Näin kesäkuun kynnyksellä on hyvä aika päivittää kaikki kauneudenhoitorutiinit kesään. Jaan teille muutamia hyväksi todettuja kauneudenhoitovinkkejä, jotka sopivat juuri tähän vuodenaikaan.

oslo_kuva6

1. Tarkista ja päivitä ihonhoitotuotteesi ja meikkivoiteesi. Ainakin oma ihoni vaatii talvella järeämpiä keinoja pysyäkseen kunnossa, kun taas kesällä kevyemmät tuotteet ovat paikallaan. Kuten sanottua, ihonhoitorutiinit sekä tuotteet ovat kesällä aika erilaiset kuin syksyllä sekä talvella: vaihdan päivävoiteeni kevyempään versioon ja vaikka aurinkosuojaa tulee käyttää ehdottomasti vielä erikseenkin, niin valitsen yleensä päivävoiteen, joka sisältää myös aurinkosuojan. Kesällä siirryn kevyempään sekä yleensä sävyltään tummempaan meikkivoiteeseen. Ihon päivettyessä hiljalleen voi myös koittaa miksailla keskenään talvi- ja kesäsävyä saadakseen sopivan värin aikaiseksi.

oslo skin laboslo_kuva1

2. Älä unohda hiuksia! Onko sulla tapana laiminlyödä hiustenhoitoa ja harventaa kampaajakäyntejä kesäisin –  ja sitten loman häämöttäessä loppuaan alkaa vallitseva hiustilanne kauhistuttamaan? Ehkä myös lähtee paniikkipuhelu kampaajalle? Minulla on paras fiilis silloin, kun hiukset ovat kivasti ja se edellyttää ainakin omalla kohdallani säännöllistä käyntiä kampajaalla, siksi mun vinkki onkin varata kampaajakäynnit etukäteen kesälle. Tiedän, koska kampaajani lomailee ja buukkaan sen mukaan ajat. Mielestäni on ihana viilettää kesämenoissa freeseillä hiuksilla ja  jos niitä kampaajakäyntejä pitää joskus venyttää, niin teen sen mielummin pipokaudella kuin kesällä. Niin ja hei vielä vinkki numero kaksi; suojaa hiukset auringolta! itseltäni on pari kertaa tämä unohtunut etelänlomalla ja maksan vahinkoja vieläkin; auringon polttamat hiusten latvat hapertuivat ja katkeilivat pitkältä matkalta. Jos latva ei kärsi ihan niin pahasti kuin minulla, niin joka tapauksessa auringolle altistuneet hiukset saattavat tuntua kuivilta & elottomilta  ja värikin yleensä haalistuu auringossa.

kauneudehoitovinkit kesään

3. Hehkua iholle kollageenilla! Kollageenijauheen ottamisesta on tullut osa aamurutiinejani ihan samanlailla, kuin hampaiden harjaus ja kasvovoiteen levitys. Tuntuu vähän kreisiltä, että täytän heinäkuussa 35 vuotta, huh! Olen käyttänyt pian jo vuoden verran Oslo Skin Lab kollageenijauhetta, joka on näppärä sekoittaa ihan mihin tahansa ruokaan tai juomaan. Täältä pääset kurkistamaan viime keväänä minulle tehdyn ihoanalyysin ennen ja  jälkeen tulokset. Oslo Skin Labin The Solution™ Anti-wrinkle collagen -paketti sisältää 28 erillispakattua päiväannosta. Annokset ovat pakattu 2,5 gramman annospusseihin ja ne sisältävät 100 % hydrolysoitua kollageenia. Täällä voit tehdä jäsentilauksen, mutta myös yksittäispakkausten tilaaminen onnistuu yhtälailla.

4. Innostu asusteista ja koruista! Olen ihan surkea käyttämään koruja, mutta kesällä yleensä innostun käyttämään huiveja, pantoja ja pinnejä hiuksissa. Rannalle on ainakin pakko laittaa hiukset kiinni. Kaikista villein hiuspantani on kirkkaan keltainen, en osaisi käyttää sitä talvella, mutta nyt se on taas kaivettu esiin. Isommat tai miten sen nyt sanoisi, ehkä näyttävimmät(?) korvikset ja joku ihanan sävyinen huulipuna viimeistelevät kesäiltojen juhlalookin. Käytän myös usein käsilaukkujen sijaan kesäkassia tai vaan jotain söpöä pussukkaa!

oslokuva3

5. Laita kynnet kuntoon! Olen pitänyt taukoa kestolakkauksista, mutta kesäksi ne on taas saatava. Mulla pysyy varpaiden kynsissä Shellac-kestolakkaus niin kauan, että se tyyliin on kasvanut pois. Tämä on juuri se aika vuodesta, kun kannattaa kiireesti varata aika jalkahoitoon ja lämpimästi voin myös suositella varpaan kynsien kestolakkausta, siitä on iloa moneksi viikoksi. Keväällä lakkoihin tulee aina myös niin paljon ihania uusia sävyjä, että valinnasta tulee vaikeaa. Yksi mun omista suosikkisävyistä on tämä täydellinen jätskisävy! Olen käynyt ottamassa Shellac-lakkaukset täällä Tampereella Hyvinvointikeskus 7. Taivaassa. ”Seven Heaven” muutti pois Hämeenkadulta vuoden vaihteessa, uudet tilat löytyy Hallituskadulta.

6. Rusketus kohdilleen. Ihon saa hehkumaan kauniin päivettyneenä turvallisesti ilman aurinkoa. Laadukkailla tuotteilla onnistut varmasti samaan tasaisen värin hipiällesi. Mulla on ympäri vuoden käytössä itseruskettavat tuotteet niin kasvoille kuin vartalollekin. Omalle iholleni parhaimmat sävyt löytyy Vita Liberatalta ja Australian Glowlta. Jos hankkisin vain yhden tuotteen tästä kategoriasta, niin se olisi Vita Liberatan Body Blur, joka nimensä mukaan blurraa eli tasoittaa ihon sävyn samantien ja antaa ihanan rusketuksen hehkun.

oslokuva8
Kuvat – Saara Sarvas

Koodilla ”MAGIC” saat tilattua ensimmäisen paketin hintaan 22,80 € eli se tulee 60% normaali hintaa edullisemmaksi. Jatkossa pakkausten hinta on sen 39,80 € ja toimitus on aina ilmainen.

Normaali Oslo Skin Lab -jäsenhinta  on 39,80 euroa. Jäsenille postitetaan uusi pakkaus joka 4. viikko. Yksittäispakkaus on aina normaalihintainen (56,90e) ja se tilataan joka kerta erikseen. Tilauksella ei ole sitoutumis- eikä irtisanomisaikaa sekä 14 päivän täysi palautusoikeus.

Niin ja hei, Instagram-tililläni pyörähtää tänään käyntiin arvonta, jossa on voittajalle palkintona kaksi Oslo Skin Lab pakkausta!

-Maj

2 Comments

 1. Rena 28.5.2020

  In love with your lilac sweater!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 2.6.2020

   Oh, thanks – I like it too <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *