*Kaupallinen yhteistyö, Vita Liberata

Ihan tähän alkuun on ihana todeta, että niin siistiä päästä toteuttamaan postausta, jota on toivottu useasti!  Olen jo vuosia käyttänyt itseruskettavia ja nimenomaan Vita Liberatan tuotteita. Jos tuoteryhmä tai brändi on sinulle uusi tuttavuus, niin täältä pääset lukemaan kirjoittamani tuotesuositukset ja perusvinkit itseruskettavien tuotteiden käyttöön.

Mulle on kaikista tärkeintä, että lopputulos eli rusketus on mahdollisimman aidon näköinen, ei oranssi, ei liian voimakas eikä ainakaan epätasaisen läikykäs. Parhaan lopputuloksen saamiseksi on tärkeää, että löydät omalle ihollesi sopivat ja oikean sävyiset tuotteet. Jos olet joskus vuosia tehnyt epäonnistuneen kokeilun purkkirusketuksen kanssa, niin se ei tarkoita, ettetkö tänä päivänä voisi onnistua. Tuotteet ovat kehittyneet ihan valtavasti! Ennen rusketushommiin ryhtymistä suosittelen myös käyttämään pienen hetken tämän postauksen lukemiseen sekä etenkin ihon valmistelemiseen rusketusta varten!

Vitaliberata1

Seuraavan teksin voit skipata, jos olet pro itseruskettajien käyttäjä, mutta aloittelijoille tästä voi olla hyötyä. Lähdetään liikkeelle ihan alusta eli valmistele iho rusketukseen kuorimalla se huolellisesti suihkussa, mutta tee se mielellään jo edellisenä iltana, samoin kuin sheivaus. Pese iholta pois huolellisesti kaikki kosmetiikka ja tarkista ettei kuorinta tai suihkusaippua jätä öljyistä pintaa iholle. Jos haluat maksimoida onnistumisen, niin asettaudu peilin eteen hyvään valoon, jos käytössä on pieni kylppärin peili, niin aina voi nousta jakkaralle ;) Laita tarvittaessa hiukset ylös ponnarille, käytä hanskaa ja varaa itsellesi rauhallinen hetki.

Suosittelisin aloittamaan vaaleammasta medium-sävystä ja valitsemaan tuotteen, jossa on karttaväri. Karttaväri tarkoittaa sitä, että tuottessa itsessään on väriä, niin näet mihin sitä levität – karttaväri lähtee ensimmäisessä pesussa pois iholta ja sen alta paljastuu oikea lopputulos. Karttavärin ainoa miinus on, että se saattaa päästä väriä lakanoihin tai vaatteisiin, toki väri lähtee pesussa, mutta tämä on hyvä tietää. Levitä itseruskettava vartalolle tasaisin pyörivin liikkein. Samuel levittelee itseruskettavat mun selkään jo ammattilaisen ottein, mutta jos apua ei ole saatavilla, niin sujauta hanska paistinlastaan ja johan saa lapaluutkin väriä pintaan. Ja vielä yksi juttu on hyvä muistaa: kädet, kyynärpäät ja jalkaterät vaativat erityishuomiota. Olen levittänyt näille alueille ensiksi kosteusvoidetta tai Moisture Boostia  ja etenkin sormet kannattaa käydä kevyesti, mutta huolellisesti läpi.

Rusketuksen kehittyminen iholla (tuotteesta riippuen) kestää tunteja ja sinä aikana ihoa ei voi kastella. Toimituksen jälkeen kuivattele hetki ja pue sitten rennot, tummat vaatteet. Oma uskomukseni on, että karttaväri kannattaisi huuhtoa viileässä suihkussa, sillä kuuma vesi avaa ihohuokosia. Rusketuksen jälkeen ihon kosteutuksesta tulee huolehtia, sillä rusketus säilyy paremmin ja näyttää kauniimmalta iholla, kun se on kunnolla kosteutettu.

fabulous mist

Edistyneemmät itseruskettavan käyttäjät selviävät jo ilman karttaväriäkin! Oletko testannut Fabulous Mist -rusketussuihketta? Mist on sävyttämätön, se kuivuu iholla nopeasti ja kehittää päivetyksen noin 6-8 tunnin aikana. Mistin sisältämät aloe Vera, lakritsiuute ja valkoinen tee-uutetta kosteuttavat ihoa. Hyaluronihappo puolestaan kiinteyttää ja silottaa ihon pintaa.

Misti levitetään myös kintaalla ja sen lopputulosta voi säädellä itse kerrostamalla tuotetta välittömästi sen kuivumisen jälkeen tai  pidentämällä vaikutusaikaa, kätevää! Otin riskin ja testasin mistiä myös ilman levityskinnasta, suihkutin sen etäältä dekoltee-alueelle ja hyvä tuli.

Vitaliberata4

Yläpuolella olevasta kuvasta löytyy tällä hetkellä käyttämäni tuotteet: Super Fine Skin Polish vartalonkuorinta, joka valmistelee ihon rusketusta varten. Vartalolle Fabulous Mist sekä foami sekä vanha tuttu Body Blur sekä kasvoille melkein päivittäin käyttämäni Vita Liberatan Self Tanning Anti Age Serum. Trystal Pressed Minerals itseruskettavan kompaktiaurinkopuuterin olen ottanut käyttöön vasta muutama viikko sitten!

Tästä postauksesta löydät lisää infoa vanhoista suosikeistani Fabulous ja pHenomenal mousseista, sekä värittömästä Invisi -rusketusvedestä, Body Blurista ja Anti Age Serumista.

vitaliberata5
Useimpia Vita Liberatan tuotteita voi käyttää vartalolle sekä kasvoille, mutta en ole itse ikinä oikein osannnut levittää moussea kasvoille. Kasvoille tarkoitettu Anti Age Serum yhdistettynä kosteusvoiteeseen on ehdottomasti mun juttu ja sen lisäksi olen uskaltautunut käyttämään myös mistiä, josta saa vielä vähän enemmän väriä.

Vitaliberata3

Näissä kuvissa mulla on edellisenä iltana  Fabulous Mistillä tehty päivetys,
jonka lisäksi käsivarsissa ja jaloissa on lisäksi Body Bluria!

Jos itseruskettavien pohjat jo häämöttää tai innostuit tämän luettuasi testaamaan Vita Liberatan tuotteita, niin kannattaa hyödyntää Stockmannin summer beauty guide -verkkokampanja, jossa on kaikki Vita Liberatan tuotteet -25% alella!

-Maj

5 Comments

 1. Tepsu 31.5.2020

  Kiitos hyvästä kirjoituksesta! Tiistaina heti Stokalle.

  Vastaa
 2. Eve 1.6.2020

  On pitänyt miljoona kertaa jo testata! Ehkä nyt :) Ja ihana asu ja värit!

  Vastaa
  • Maj 2.6.2020

   No voin suositella käsi sydämellä <3

   Vastaa
 3. Krista 4.6.2020

  Testasin eilen ekan kerran Vita Liberatan tuotteita ja olin kyllä tosi positiivisesti yllättynyt. Ihan huipputuote!

  Vastaa
 4. Milla 7.6.2020

  Nyt kyllä uskaltaisin testata! Kiitos huipusta infosta!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *