Nyt tuntuu ihan oikeasti siltä, että se pitkään odotettu kesä on nyt täällä – ihan mielettömän upeat kelit! Helatorstaina käytiin metsäretkellä, veljeni, lasten ja parin ystävän kanssa. Anna tiesi kertoa, että perjantaiksi on luvattu aurinkoa ja siitä inspiroituneena päätettiin järkätä samalla porukalla Petterin synttäreiden kunniaksi pieni melonta- ja suppailupäivä.

kajakki5

Petteri ja Anna lähtökuopissa ja tietenkin asianmukaisessa varustuksessa. Kaikille ei riittännyt kajakkiin suojapeitettä, mutta Anna vetäisi laukustaan vedenpitävän takin ja sillä mentiin. Nuo kaksi kaverusta on huomattavasti rauhallisempia, kuin minä ja vauhtihirmu ystäväni Repekka. Toiset siellä meloivat rauhallisesti ja  nautiskelivat aurinkoisesta iltapäivästä järvellä ja me Repen kans suhattiin menemään edestakaisin. Ehdittiin vaihtaa kajakit sup-lautoihin ja takaisinkin vielä.

kajakki4kajakki9

Tyytyväisenä! Virallinen synttäripäivä on vasta maanantaina, kerrankin oltiin hyvissä ajoin liikenteessä :D

kajakki3kajakki14kajakki11kajakki15

Suppailu alkoi sujumaan myös pienen alkukankeuden jälkeen. Olen kerran noussut laudalle aikaisemmin ja Repe oli ihan ekaa kertaa. Ihme kyllä, kumpikaan ei kastunut, vaihtovaatteita ei tarvittu. Melontatekniikka oli vähän hakusessa, olisi pitänyt kurkata joku opetusvideo, koska ei edes tiedetty kuinka päin laudalla ollaan. Nyt on video katsottu ja ens kerralla ollaankin jo ihan ammattilaisia.

babyyykajakki7kajakki6

Roseeviini oli erittäin ansaittu pienen sporttailun jälkeen. Lounaaksi tilattiin sushit Makasta, kaikki ottivat Bento Boxin, lämmin suositus sille. Olin  ihan innoissani, kun kuulin Woltin toimittavan meidänkin asuinalueelle, mutta niinhän siinä kävi, että huomattiin siinä vaiheessa kun laitettiin tilaus menemään, että kuljetus ei sittenkään onnistu. Laitoimme tyttöjen kanssa synttärisankarin asialle ja sillä välin varmisteltiin, että viini on sopivan viileää.

susuuu

Jatkettiin päivää vielä meillä partsikahvittelun merkeissä ja vannottiin, että mennään taatusti uudelleen, jos ei kajakkiretkelle, niin jotain muuta sporttista aktiviteettia kokeilemaan.

-Maj

6 Comments

 1. Tepsu 23.5.2020

  Petteri oli varmaan onnessaan kolmen reippaan kaunokaisen kanssa
  👍🎶🥂

  Vastaa
  • Maj 2.6.2020

   Hahah – tai sit ihan kauhuissaan :D

   Vastaa
 2. Cillatar 25.5.2020

  Moikka! Voitko kysyä, mikä kello ystävälläsi on kädessä, joka näkyy pullokuvassa?! Aivan ihanan näköinen naisellinen urheilukello(ko)?! Kiitos jos kysyt :)

  Vastaa
 3. Kerstin 28.5.2020

  Hei, samaa mietin kuin Cillatar, eli mikä ihana kello kyseessä?

  Lisäksi olen miettinyt, että minne sun ukkos on hävinnyt, kun ei näy missään kuvissa enää?

  Vastaa
  • Maj 2.6.2020

   Moikka! Vastasin tuohon Cillatarin kommenttiin, se on Apple Watch :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *