Ostin pitkän pohdinnan jälkeen uuden puhelimen, päädyin suosittelujen perusteella hankkimaan iPhone 11 pro:n ja en voisi olla tyytyväisempi. Tässä kuluneiden viikkojen aikana olen ottanut valtavasti kuvia, puhelin (ja luonnollisesti sen kamera) kulkevat aina mukana, toisin kuin ihan oikea kamera. Pitäisi kyllä petrata kamerankin kanssa ihan tosissaan. No, jokatapauksessa seuraavaksi muutamia puhelinotoksia viime viikoilta, tarinoita niiden takaa – ja muitakin mun ajatuksia.

pyynikki kuvauspaikat

Yhtenä aurinkoisena lauantaina lähdin lämpötilaa uhmaten hame päällä liikenteeseen. Rebekan mielestä se oli hulluttelua ja oikeassahan hän olikin, ei tuolla vielä ole mikään hamekeli – mutta oltiinkin autolla liikenteessä. Viime vuonna tähän aikaan oli hellerajat ylitetty jo moneen kertaan, miksihän tämän kevään on pitänyt olla niin kolea? No, ehkä ensi viikolla kesä saapuu oikein kunnon rytinällä? Parempi olisi, sillä huumori alkaa olla vähissä, eilenkin täällä Tampereella oli maa valkoisena.

kajakki

Innostuin korkkaamaan melontakauden viime viikolla, ai miten ihanaa. Tänä kesänä tulee ihan varmasti suppailtua ja melottua paljon, lapsetkin uskaltautuivat testaamaan ihan ensimmäistä kertaa kajakkia viime kesänä. Meidän asuinalueella on mahdollista asukasyhdistyksen jäsenenä käyttää yhteisiä melontavälineitä, miten siistiä? Googlettelin meille myös kesämökkejä, olisi kiva vuokrata mökki viikoksi jostain järven rannalta. Yllätyin vaan kuinka hitsin kallista mökin vuokraus on ja toisaalta, kyllähän sen hinnan maksaisi jos sitten 100%  varmasti paistaisi aurinko. Jätin toistaiseksi mökkiajatuksen hautumaan, voin palata siihen sitten, kun kaikki mökit ovat jo menneet :D

ring light

Viime viikonloppuna kävin Helsingissä Saaran luona. Tajuttiin vasta siinä hetkessä, miten ikävä meillä olikaan ollut toisiamme, kyllähän siinä itkukin tuli, kaiken nauramisen välissä. Kuvailtiin mulle kamppiskuvia ja oltiin vaan Saaran luona. Inspiroitiin toinen toisiamme työhommien saralla ja kotimatkalla päässä surisi kaikki uudet idikset. Saara oli hankkinut kymmeniä uusia kasveja kotiinsa ja aloin miettimään, että kyllä meillekin mahtuisi ehkä yksi, mieluiten joku tosi harvinainen, viherkasvi ;)

metsäretki

Metsäretkiä tulee tehtyä vähintään kerran viikossa. Huomenna pakataan taas reput ja lähdetään lasten kanssa metsäilemään. Kirskaanniemi, Kintulammi ja Helvetinjärvi ovat tulleet jo aika tutuiksi. Minne sitä seuraavaksi suuntaisi? Ensi viikolla on suunnitelmissa lähteä Kiikunlähteelle, onko se teille tuttu paikka?

girls night out

Tyttöjen kanssa ollaan aktiivisesti viestitelty ja suunniteltu vähän kesää. Onneksi rajoituksista huolimatta on kaikkea kivaa tekemistä; piknikit ja sporttipäivät kiinnostavat! Kaikki odottavat ihan älyttömästi lämpimiä kesäpäiviä. Ei lannistuta, vaikka festarit ja muut tapahtumat ovat peruttu, parempi niin tässä tilanteessa. Ihan oikeasti; tänne se kesä nyt, mieluiten heti.

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *