Näin perjantain kunniaksi pääsen julkaisemaan asukuvat, edellisistä onkin vierähtänyt kuukausia, huh! Olen aivan innoissani kaivanut  kevätvaatteita esiin ja myös vähemmän innoissani todennut, että osa tuntuu vähän pieniltä, etenkin farkut kiristää niin hitokseen.

Noo, eipä tässä nyt auta vaipua synkkyyteen, osa farkuista mahtuu onneksi jalkaan ja loppuihinkin on tavoitteena mahtua tässä ennen kesää, sitäpaitsi: venyyhän ne aina käytössä, jos nappi vaan menee kiinni. Olen niin innoissani tästä keväästä ja valon määrästä, ai että.

asu1asu2asu3

Aurinkolasit – Fendi
Jakku & Farkut – Zara
T-paita – H&M
Kengät – & Other Stories
Laukku – Balenciaga

Kuvat – Antti Moilanen

asu5asu4

Näistä farkuista on kyselty tosi paljon, ostin ne viime kesänä Zarasta. Vyötärö on ihanan korkea ja lahkeet vähän väljemmät. Napakat nämäkin ovat pesun jäljiltä ja denim on sellaista vahvempaa, joka ei jousta sitten yhtään, mutta eiköhän nämä muotoudu tästä hiljalleen?

Onko siellä muilla ongelmia farkkujen kanssa, kiristääkö? Mun veli oli sitä mieltä, että sitä on vaan tottunut niin mukaviin vaatteisiin tässä poikkeusaikana, että mukavimmatkin farkut ahdistaa, onkohan näin?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *