Olen ollut viime viikot niin innoissani sukkaprojektistani ja superonnellisena siitä, kuinka kivasti te olette ottaneet Call it magic -sukat vastaan. Koko sukkahomma lähti liikkeelle, kun liikuskelin nyt korona-aikaan paljon metsässä sekä sporttailin. Kaipasin varrellisia, sporttisia ja laadukkaita sukkia, jotka olisivat tietysti myös hyvännäköiset. Tosi monesta kaupasta oli oman kokoni sporttisukat loppuunmyyty. Siinä sitten sukkia metsästäessäni tuli mieleen, että olisipa niin siistiä suunnitella omat sukat, joissa olisi osuva teksti, eikä mitään logoa.

magicpoks sidoste

 

call it magic -sukka

 

Vielä tuolla samalla viikolla sain ajatuksen tekstistä, mun mielessä call it magic -teksti viittaa kaikkeen maagiseen ihanaan ja ehkä onnistumisen tunteeseen, en tiedä saatteko ajatuksesta ollenkaan kiinni? Jos vedät futistreeneissä maalin näillä sukilla, niin taikaahan se just on, eiks niin?  Aloin heti siltä istumalta edistämään sukkaprojektia. Otin yhteyttä Sidosteen toimitusjohtajaan, Janneen. Sovittiin tapaaminen tyyliin seuraavalle päivällä ja homma lähti etenemään nopeasti. Ensiksi suunnittelin tilaavani ison laatikollisen sukkia kotiin, mutta lopulta päädyttiin laittamaan sukat Sidosteen omaan verkkokauppaan ja se taisikin olla kaikista paras ratkaisu monessakin mielessä, sillä tilaukset ym. toimii kaikkien kannalta sutjakkaammin juuri tällä tavalla.

Tamperelaisen perheyrityksen, Sidosteen, tehdas ja toimisto sijaitsevat viiden kilometrin matkan päästä meidän kotoa, niin siistiä! Olen päässyt seuraamaan, kuinka sukka valmistuu tehtaalla. Sain kierrellä varastossa ja kysellä kaikkea mahdollista sukista ja Sidosteesta yleisestikin. Olen tässä muutaman viikon sisällä pyörähdellyt Sidosteella vähän väliä :D Call it magic -sukan matkaa voi käydä kurkkailemassa Instagram-tilini kohokohdista. Call it magic -sukkaan käytettävä pehmeä kampapuuvilla tulee Kreikasta ja se kehrätään sekä värjätään Italiassa. Kaikki muu tehdäänkin sitten täällä Tampereella, ihan alusta loppuun.

 

sidoste sukka

magicpoks sukat

 

Tällä hetkellä Call it magic -sukkia löytyy kolmessa värissä; mustana, valkoisena ja vaaleanpunaisena. Kahta viimeiseksi mainittua väriä on saatavilla koot 34-36, 37-39 ja 40-42. Mustia sukkia on lisäksi vielä 43-45 kokoisina.

 

callitsukka3

 

Call it magic -sukkia pääset kurkistelemaan tarkemmin täältä. Sukat maksavat verkkokaupassa 14,90 ja koodilla magic15 saatte 15% alennusta tämän kuukauden ajan. Kotimaan tilausten toimituskulut ovat toimitustavasta riippuen 5-9€.

 

callitsukka2

Kuvat minusta & Petteristä – Antti Moilanen

 

Niin, ja vielä kerran; iso kiitos kaikille teille, jotka olette antaneet vinkkejä ja mielipiteitä tähän projektiin. Kaikki palaute on aina tervetullutta, laittaakaahan viestiä kommenttiboksiin, jos yhtään siltä tuntuu, arvostaisin kovasti.

Voi sitä päivää, jos joskus onnistun ihan oikeassa elämässä bongaamaan
suunnittelemani sukat jonkun ihanan jalasta <3

-Maj

7 Comments

 1. Tepsu 17.6.2020

  Ne oli tosi ihanat sukat, toinen tilaus lähtee ku tuli vaaleat värit👍

  Vastaa
 2. Roosa 18.6.2020

  Siis ihan parhaat sukat. Mahtavaa, että suomesta saa vielä täällä valmistettuja sukkia. Mustat ollu nyt käytössä, mutta valkoinen houkuttelee myös.

  Vastaa
 3. Nimetön 18.6.2020

  Hinta aika suolainen

  Vastaa
  • Maj 19.6.2020

   Moikka! Ai oikeesti? Ymmärrän kyllä, että sukkia saa halvemmallakin, mutta kotimainen työ sekä tässä tapauksessa pelkät materiaalit maksavat jo enemmän, kuin valmis halpissukka.

   Vastaa
 4. Pauliina 19.6.2020

  Hei, mahtava idea ja hienoa, että lähdit samantien tuumasta toimeen!!! Täytyypä tutkia ja tilailla ihanan näköisiä sukkia! :o)

  Vastaa
 5. Eve 23.6.2020

  Jei, itelle vaaleanpunaiset ja miehelle valkoiset, voidaan samistella hienoilla sukilla! Hyvä idea ja kiva kun voi tukea tällä tavoin suomalaista yritystä <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *