Eletään elokuun vikaa päivää ja nyt taitaa olla hyvä hetki summata kuukauden tapahtumat. Ajattelin keskittyä elokuun highlighteihin eli siihen, mikä sujui kivasti. Yleensä on helpompaa luetella asioita, jotka jäi tekemättä tai jotka olisi itse voinut tehdä paremmin, ainahan niitä on. Haluan kuitenkin nähdä ja muistaa etunenässä kaiken hyvän.

Pitäisi ehdottomasti tehdä myös haavelistaa syksylle ja talvelle, enkä tarkoita mitään ostoslistaa, vaan sellaista johon laittaa omia toiveitani ja asioita mitä aiontai haluaisin tehdä. No, nyt kumminkin palataan vielä hetkeksi elokuun tapahtumiin.

pinkki1

– Urheilu on löytänyt takaisin elämääni tai no, minä olen löytänyt urheilun luo. Painoni on huomaamatta pompsahtanut ihan uusiin lukemiin ja tarkoitus on pudottaa sitä ja samalla saada urheilusta lisää jaksamista arkeen sekä kohottaa kuntoa. Haluan mahtua farkkuihini ja tuntea oloni paremmaksi omissa nahoissani. Aloitin naapurin Elisan kanssa aamulenkit ja ystäväni Anu auttaa salihommissa sekä ruoka-asioissa. Nyt takana on pari viikkoa aktiivisempaa elämää ja heti tuntuu kuulkaas paremmalta. Teen kaikkeni, että sporttaaminen jää pysyvästi elämääni ja osaksi päivittäistä arkeani.

– Työjutut innostaa ja inspiroi. Olen hoidelllut oman sukkaprojektini ohessa Sidosteen instagram-tiliä ja kuvaillut muillekin yrityksille somekuvia. Jutan kanssa ollaan ehditty kuvailla taas säännöllisemmin ja myös pienen kesätauon jälkeen Pura-hommat jatkuu vanhaan malliin.

– Oman luominen! Se on sitten muuten aivan mahtavaa. Viime viikolla näin ekaa kertaa IRL yhdellä supersöpöllä tytöllä mun sukat jalassa, ilahduin! Call it magic -sukille on suunnitteilla jatkoa ja vähän muutakin projektia on tässä tulilla. Vitsit, kun haluaisin jo kertoa ja jakaa kaiken, mutta parempi odotella, että asiat konkretisoituu ensiksi. Ihan pian kuulette & näette, stay tuned!

pinkki4

– Uudet ihmiset ja oikeastaan myös vanhat ihmiset. Olen raivannut aikaa enemmän ystäville ja melkeen itkettää ajatella, kuinka harvoin ehditään joidenkin rakkaiden kanssa nähdä. Saaran kanssa me sovittiin, että laitetaan aina päivän kuulumiset toiselle ääniviestinä ennen nukkumaanmenoa – ja se on ollut paras idea ikinä. Mun mielestä on ihanaa, kun ystävät päivittää mulle, että missä heidän elämässä mennään tai mitä tapahtuu, vaikka ei näkemään ehditäisikään ihan viikottain.

– En olisi ikinä uskonut sanovani tätä, mutta hammaslääkärissä käyminen on ollut tärkeä ja siis erittäin hyvä juttu. Hammaslääkärikäynnit on asia, jota pelkään ja välttelen aina viimeiseen asti. Hämeenkadulla sijaitseva Tempodentistä otettiin yhteyttä ja kysyttiin, että haluaisinko testata heidän palveluitaan eli saisin käynnit veloituksetta. Halusin siltikin vaan vastata, että kiitos, mutta ei kiitos, koska en uskalla. Rohkaistuin ja heti ekassa tarkastuksessa selvisi, että multa löytyy yksi poistettava hammas sekä kolme paikattavaa reikää, huh. Multa on poistettu aikaisemmin viisi hammasta ja vasta nyt tästä kuudennesta poistosta jäi positiivinen kokemus tai no niin positiivinen, kuin nyt vaan hampaan poistosta voi jäädä.

– Samuelin jalkapalloinnostus! Aikaisempina vuosina poika on halunnut harrastaa jalkapalloa, mutta treeneihin on välillä pitänyt painostaa. Nyt pieni herra on ihan eri tavalla innoissaan ja muistaa jo aamuisin, että tänään on treenit. Tämä uusi motivaatio ilahduttaa mua äitinä tosi paljon, niin kivaa jos toinen on löytänyt ihan oikeasti mieluisan harrastuksen. Rebekka jatkaa edelleen taidekoulua, mutta yritetään löytää siihen rinnalle joku toinen harrastus, kun joukkuevoimistelu tai partio eivät enää kiinnosta.

Paratiisipajasta ostetut lasimaljakot ja kannu. Miten paljon iloa värikkäät lasiesineet voivat tuoda ihmisen elämään? No paljon, voin kertoa. Saariston lasifabriikki valmistaa käsin kierrätyslasisia lasijuttuja Kustavin saarella, Saariston rengastien varrella ja  tuotteita voi ostaa Paratiisipajasta tai Saariston lasifabriikin FB-sivuilta, kurkkaa!

– Viivin polttariviikonloppu oli helteinen ja hauska. Meillä oli koko viikonlopun kestävät poolpartyt sekä lauantaille oli buukattu sporttisia aktiviteettejä, joista paintball-sota jäi erityisesti mieleeni. Ihana nähdä polttariporukkaa uudestaan taas kuukauden päästä.

– Ylivieska ja Kalajoki. Oltiin heti elokuun alussa Petterin ja lasten kanssa pidennetty viikonloppu porukoiden hellässä huomassa Ylivieskassa. Otin muuten teidätkin mukaan Instagramissa kirpparikierrokselle ja esittelin myös Ylivieskan parhaan IG-spotin eli Kettukallion uimapaikan. Siskoani näin edellisen kerran tyyliin vuosi sitten ja sisarusten yhteisestä tapaamisesta oli vieläkin kauemmin, että johan oli aikakin. Sisko viettää kiireistä elämää kahden kaupungin ja myös kahden omakotitalon väliä ravaten. Talvella he viettävät perheen kanssa aikaa pohjoisessa mökillä ja kesät menee asuntovaunureissussa.

– Ja kirpparikierroksesta sain hyvän aasinsillan tähän viimeiseen kohtaan eli kirpparilöytöihin. Olen ostanut kirpparilta tänä kesänä muutamia vaatteita sekä kivoja astioita ja esineitä kotiin. En tiedä olenko ennen oikein osannut edes etsiä astioita kirpparilta, mutta tosiaan miksipäs ei.

pinkki3

-Maj

4 Comments

 1. Päivi 31.8.2020

  Tärkeitä asioita. Tuo viimeinen kuva niin nätti ja luonnollinen. Toi hyvän mielen.

  Vastaa
 2. tiia 31.8.2020

  missä lakupekka?

  Vastaa
 3. Sonja 2.9.2020

  Mulla myös hammasremppa meneillään, ja yksi hammas nyt poistettu. :/ Mainitsit että sinulta poistettu jo 5 hammasta aiemmin? Kiinnostaisi, onko niiden tilalle tehty millaiset uudet ratkaisut? Voi olla että minultakin joudutaan poistamaan vielä lisää hampaita, niin kovasti mietityttää mitä tilalle..

  Vastaa
 4. -Minttunen 18.9.2020

  Ihana paita!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *