Täällä viikko on startannut ihan vaan kotona hommia tehden. Olen ollut lähiaikoina niin paljon menossa ja tekemässä erilaisia työjuttuja, että tuntuu vähän oudolta istua koko päivä koneen ääressä. No, mutta hyvä näin, sillä saan yliviivata tehtävälistaltani monta roikkumaan jäänyttä hommaa.

Näitä asukuvia ei auta enää yhtään jemmailla, sillä ihan pian tällä hameen, nahkatakin ja sandaalien yhdistelmällä ei enää tarkene!

Mangon nahkatakki on jo vuosia vanha ja ihanan pehmeäksi muokkautunut. Takkia on yritetty pari kertaa ostaa mun päältä, mutta en ole suostunyt myymään ;) Sandaalit ja Samsoe & Samsoen mekko puolestaan ovat tämän kesän hankintoja. Sovittelin samoihin aikoihin myös tätä Samsoen pitkää kukkamekkoa ja se jäi pyörimään mieleeni, vinkatkaapa mulle, jos sattumalta bongaatte sen jostain alesta :)

nahkis1

 

nahkis2

Takki – Mango
Mekko – Samsoe & Samsoe
Kengät – H&M
Laukku – LV

Kuvat – Antti Moilanen

 

 

nahkis3

Eipä sen ihmeellisempiä tällä kertaa,
kivaa viikkoa kaikille :)

-Maj

3 Comments

 1. Maarit 8.9.2020

  Ihana asu!

  Vastaa
 2. titti 13.9.2020

  pukkaako beibiä??

  Vastaa
  • Maj 2.10.2020

   Moikka! Anteeks, nyt en yhtään ymmärtänyt? :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *