Joo, kyllähän siellä jo puhaltaa pohjoistuuli, ne sanoo. Huomaan tekeväni kaikenlaisia asioita ”viimeistä kertaa”, koska syksy tulee ja sitten niitä ei voi enää tehdä. Jokainen lämmin ja aurinkoinen ilta saattaa olla viimeinen laatuaan. Eilen ystäväni sanoi kajakkiretkellä, että tätä me sitten marraskuussa muistellaan ja hän oli varmasti ihan oikeassa. Puissa on ensimmäiset keltaiset lehdet, ilmassa on syksyn tuoksu, mutta toisaalta mukana on vielä ripaus suloista kesääkin.

Ihanaa, kun tarkenee vielä paljain säärin, sitähän ne me bloggaajat jauhetaan aina kyllästymiseen asti. Paksummat neuleet mekkojen kaverina ja sitä rataa, kyllähän te tiedätte. Paras aika vuodesta, olikohan se aikoinaan Stellan mielestä muuten juurikin syksy? Ei, kyllä se kaikista paras aika vuodesta on kesä ja ihan varmana Stellakin blogin nimellään viittaisi nimenomaan kesään, muistaako  joku? Omalla listallani syksy ja kevät on jaetulla kakkossijalla.

moi2

 

Mekko – Zara
Kengät ja laukku – Mango

Kuvat – Carita Alfthan

 

 

moi3

 

Mitä tykkäätte tästä pilkkumekosta? Kutsutaanko tätä mallia muuten paitamekoksi?  Voisin elää tässä ja siinä viime syksynä hankkimassani leopardimekossa, molemmat niin täydellisiä syksymekkoja. Naiselliseen mekkoon saa särmää heittämällä päälle nahkarotsin ja pukemalla erilaiset kengöt, mutta eilen halusin olla pitkästä aikaa ihan supernaisellinen, siksi jalkaan sujahti korkosandaalit ja olalle heilahti kesälaukku – nyt kun sitä voi vielä käyttää, heh!

 

moi6

moi5moi4

Niin ja näiden mintunvihreiden kynsien jälkeen
haluan vielä kerran laittaa kesäkynnet.
Kannattaa nauttia,
nyt vielä kun voit, ne sanoo.

-Maj

1 Comment

  1. Eve 7.9.2020

    Ihana väri mekossa, sopii tosi hyvin!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *