Fazer-arvonnan säännöt

Säännöt 18.2.2019 julkaistun blogipostauksen yhteydessä olevaan arvontaan.

Arvonnan järjestäjä
Oy Karl Fazer Ab
Fazerintie 6, Vantaa
PL 4
00941 HELSINKI

Arvonnan ajankohta
Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Magicpoks-blogin kampanjapostausta 24.2.2019 mennessä.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat, 18-vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Voittajien arpominen ja julkistaminen
Magicpoks arpoo arvonnan voittajan kampanja-arvonnan päättymisen jälkeen. Palkinnon voittajia arvotaan yksi (1).

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse tai kommenttikentässä. Voittajan tulee lähettää voimassa olevat yhteystietonsa  yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnan suorittamisesta, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinnot
Magicpoks-blogissa arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi Fazer-tuotepaketti (arvo n. 20 €). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

Kilpailun järjestäjän vastuu
Fazer vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistuva vapauttaa arvonnan järjestäjän sekä sen kumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvontaan osallistumisen esteenä olevat tietotekniset syyt ja ongelmat eivät ole Fazerin vastuulla. Fazer ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä tai sille koituneesta vahingosta.

Sääntöjen noudattaminen ja muuttaminen
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen arvontaan, jos osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntö- ja palkintomuutoksiin.

Arvonnan julkisuus
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimimerkkinsä/nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

Tietosuoja
Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta.